Най-красивият мъж в Етиопия е добре угоеният

Най-красивият мъж в Етиопия е добре угоеният

0

За разлика от американските и европейските стандарти за красота, които гонят стегнатото и добре оформено тяло, за племето Боди в Етиопия най-големият красавец трябва да е по-пълен и с огромен корем.

1

Корем

Корем - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Корем. Нашите статии за Корем от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Корем.
Корем - Вредно ли е да се спи по корем

Вредно ли е да се спи по корем

05.04.2014021772

Когато заспивате, легнали по корем, успокоявате стомаха си, но вредите на кожата на лицето си и на половата си система. По корем спят тираничните личности.

Корем - Защо се смеем през сълзи?

Защо се смеем през сълзи?

29.11.201022750

Когато се смеем, понякога плачем, защото смехът и сълзите са сходни реакции и възникват по време на емоционална възбуда. При продължителен смях може да усетите бодежи в дясната част на корема.

Корем - Спането по корем е вредно

Спането по корем е вредно

26.11.2010212206

Да се спи по корем е вредно, защото се притискат вътрешните органи и това води до проблеми в секса. Полезно е само за храносмилането. Слабохарактерните личности спят с кръстосани крака.

На текущата страница ще попаднеш на последните теми и статии за Корем. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Корем. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Корем. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Корем. Корем, съвети и мнения.