Размислите ни правят нещастни

Размислите ни правят нещастни

2

Когато мислите ни блуждаят, се чувстваме нещастни. Когато правим секс, концентрираме мисловната си дейност. Мислите, които ни занимават, предсказват дали ще се чувстваме щастливи.

1

Концентрация

Концентрация - Последните текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Концентрация. Любопитни статии за Концентрация от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Концентрация.
Концентрация - Психологически трикове за концентрация

Психологически трикове за концентрация

07.04.201448938

За да решите проблем, който ви изглежда нерешаем, използвайте специални упражнения за концентрация. След като половин час приложете всички трикове за мислене, решението ще се появи само.

Концентрация - Жълтият сапфир - влияние и значение

Жълтият сапфир - влияние и значение

03.04.201306886

Знаете ли, че жълтият сапфир подсилва финансовото положение, подобрява концентрацията и умствения баланс. Влиянието на скъпоценните камъни, рубините и най-вече жълтият сапфир.

Концентрация - Силата на концентрацията

Силата на концентрацията

27.11.201205871

Дали сте решили да постигнете нещо, да се съсредоточите върху сегашното, да се справите със стар навик или да подобрите бизнеса си, вие трябва да се концентрирате.

Концентрация - Как да излекувате тялото си чрез аурата

Как да излекувате тялото си чрез аурата

17.12.2011012209

Упражненията, които стимулират мозъчната дейност подобряват паметта и концентрацията. Те включват изчистване на енергийните центрове - чакрите.

Концентрация - Пийте зелен чай, за да помните повече

Пийте зелен чай, за да помните повече

14.09.201103339

Зеленият и черният чай оказват превъзходен защитен ефект върху паметта. Откраднете си няколко минути сън дневно. Липсата на сън оказва голямо влияние върху паметта.

Концентрация - Как да повишим работоспособността си

Как да повишим работоспособността си

10.09.201101691

За да повишите работоспособността си, изолирайте се от шумове и дразнители, правете само едно нещо и след това преминавайте към следващи задачи и оформете красиво работното си място.

Концентрация - Ефективни методи за борба с мързела

Ефективни методи за борба с мързела

28.08.201115276

За да се справите с мързела и да постигате успехи в работата си, почивайте ефективно, определете крайни срокове за постигане на целите си и се концентрирайте само върху една задача.

Концентрация - Качествата на победителя

Качествата на победителя

10.07.201102559

Концентрацията, постоянството на контрола и ниското ниво на реактивност спрямо външни въздействия, които пречат на работата, са сред качествата на победителите.

Концентрация - Подобрете паметта си със самохипноза

Подобрете паметта си със самохипноза

04.04.201104916

В нашият забързан живот биваме постоянно затрупвани с нови неща и е необходимо да разполагаме с по-добра памет, за да можем да си спомняме всичко. Учениците се нуждаят от по-добра памет за учене и взимане на изпити.

Концентрация - Мъртвите дишат въглероден двуокис

Мъртвите дишат въглероден двуокис

12.11.201068456

При анализ на кръвта на хора, които за кратко са изпадали в клинична смърт, се оказало, че в нея има висока концентрация на въглероден двуокис.

На актуалната страница ще откриеш най-новите теми и статии относно Концентрация. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Концентрация. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Концентрация. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Концентрация. Концентрация, снимки и класации.