Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

0

Нов, осми континент твърдят, че са открили геолози. Масивната земна маса се намира източно от Австралия и по-голямата част от нея лежи на дъното на Тихия океан. Учените вече са му дали и име – Зеландия.

1

Континенти

Континенти - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Континенти. Нашите статии за Континенти от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Континенти.
Континенти - Ето как всъщност са възникнали континентите

Ето как всъщност са възникнали континентите

25.03.20170229

Възникването на континентите безспорно е едно от най-интересните неща, които са се случили на родната ни планета Земя.

Континенти - Откриха останките на най-древния континент

Откриха останките на най-древния континент

05.02.20170434

При експедиция на остров Мавриций учени откриха останките от най-древните земни пластове. Предполага се, че тяхната възраст е на около 3 милиарда години, съобщава списание Nature Communications.

Континенти - Разкриха как ще изглежда Земята след 250 милиона години

Разкриха как ще изглежда Земята след 250 милиона години

18.01.20170693

Един нов мегаконтинент – Амазия, ще се образува на Земята в следващите 250 милиона години. Според симулация, направена от учени в Йейлския университет, предстои Северна и Южна Америка да се сблъскат, Карибско море да изчезне

Континенти - Континентите бавно се събират в нов суперконтинент

Континентите бавно се събират в нов суперконтинент

03.05.201502096

Съвременното човечество живее в зората на един масивен геологически процес, който ще доведе до образуването на един суперконтинент, който учените са нарекли условно Амазия, съобщи вестник Дейли мейл.

Континенти - Откриха древен континент на остров Мавриций

Откриха древен континент на остров Мавриций

27.02.201314518

Остров Мавриций е познат по-цял свят като желана туристическа дестинация. Екип от геолози с ръководител Тронд Торсвик от Университета в Осло е направил сензационното откритие.

На текущата страница ще намериш избрани заглавия и статии за Континенти. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Континенти. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Континенти. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Континенти. Континенти, съвети и мнения.