Строителството в древен Рим

Строителството в древен Рим

0

Римляните са въвели грандиозни по онова време инженерни съоръжения – акведукти, мостове, пътища, пристанища, крепости, канали. По значимост най-важен тип строителство е това на храмовете.

1

Колизеумът в Рим

Колизеумът в Рим - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Колизеумът в Рим. Любопитни статии за Колизеумът в Рим от вековете до днес. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Колизеумът в Рим.
Колизеумът в Рим - Древните чудеса на Рим

Древните чудеса на Рим

10.07.201133381

Рим е изпълнен с чудесата от древността и едно от тях е Колизеумът, където са се срещали в смъртоносна битка гладиаторите и е имало битки на хора с гладни лъвове.

На тази страница ще попаднеш на най-новите материали и публикации относно Колизеумът в Рим. Редакторският ни екип се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Колизеумът в Рим. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Колизеумът в Рим. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Колизеумът в Рим. Колизеумът в Рим, идеи и потребителски оценки.