Най-древните алкохолни напитки, откривани някога

Най-древните алкохолни напитки, откривани някога

0

Учените са категорични! Преди колелото и наравно с огъня хората са изобретили алкохола и това е крайъгълен камък в по-нататъшното развитие на човешката цивилизация. Пием от хиляди години. Дори се смята, че алкохолът е основна причина да. . .

1

Китайци

Китайци - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Китайци. Нашите статии за Китайци от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Китайци.
Китайци - Изселват масово китайци заради извънземни

Изселват масово китайци заради извънземни

29.02.20160995

Китайските власти ще изселят над 2 000 китайски семейства, за да направят място за извънземните. Планът е в освободената територия да бъде изграден най-големият радиотелескоп в света.

Китайци - Китайка на 113 години се омъжи за 70-годишния си любим

Китайка на 113 години се омъжи за 70-годишния си любим

01.06.201411705

Никога не е късно да открием любовта, било то и през последните години от живота си. Трогателната любовна история на двама китайски младоженци на по 113 и 70 години разчувства цял свят.

На тази страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Китайци. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Китайци. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Китайци. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Китайци. Китайци, съвети и класации.