Истината! Ето какво точно се случи с озоновата дупка

Истината! Ето какво точно се случи с озоновата дупка

0

Озоновата дупка е едно от най-скорошните открития на човечеството. Веднага след като разбрахме за нея, тя се превърна в сензация. Бързо след това обаче славата ѝ залезе и днес никой не говори за нея.

1

Киселинен дъжд

Киселинен дъжд - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Киселинен дъжд. Любопитни статии за Киселинен дъжд от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Киселинен дъжд.
Киселинен дъжд - Динозаврите са умрели само за няколко часа

Динозаврите са умрели само за няколко часа

11.12.200847055

След падането на метеорит на Земята преди 65 милиона години повечето животни са загинали за няколко часа. Ударът на космическия обект в земната повърхност е довел до изчезването на над 70 процента от

В актуалната страница ще се натъкнеш на последните заглавия и публикации на тема Киселинен дъжд. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Киселинен дъжд. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Киселинен дъжд. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Киселинен дъжд. Киселинен дъжд, съвети и отзиви.