Кой е Свети Патрик и какви са легендите за него

Кой е Свети Патрик и какви са легендите за него

0

На 17 март ирландците празнуват деня на своя покровител свети Патрик и макар празникът да е католически, хора от цял свят и с различни религии го отбелязват.

1

Католически празници

Католически празници - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Католически празници. Материали за Католически празници от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Католически празници.
Католически празници - Кой е Свети Валентин?

Кой е Свети Валентин?

14.02.201723657

Свети Валентин е празник, който се празнува от началото на 14 век в Европа, у нас около 90-те години на миналия век, а САЩ празнуването му започва от 1777 г. Свети Валентин е бил епископ, който е роден в Италия, на територията на днешния град Терни.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще намериш последните теми и публикации за Католически празници. Нашият екип се старае да добавя редовно разнородни материали относно Католически празници. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Католически празници. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Католически празници. Католически празници, идеи и мнения.