Ето какво да направим при бедствие или катаклизъм

Ето какво да направим при бедствие или катаклизъм

Всеки ден в различни части на света природата ни показва, че въпреки всичко не трябва да я подценяваме. Земетресения, урагани, суша, изригване на вулкани и какво ли още не ни връхлита. Вижте най-важните неща, които да направите при природно бедствие

1

Катаклизми

Катаклизми - Последните заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Катаклизми. Нашите статии за Катаклизми от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Катаклизми.
Катаклизми - Големият адронен колайдер виновен за земетресенията в Италия?

Големият адронен колайдер виновен за земетресенията в Италия?

11.11.20160678

Видеоклипове, качени в YouTube, твърдят, че големият адронен колайдер, чудото на технологията, управлявано от ЦЕРН в Женева, е виновен за трусовете, връхлетели централна Италия през последните месеци, убили близо 200 човека

Катаклизми - Ужас! Гробница на египетска царица вещае края на света

Ужас! Гробница на египетска царица вещае края на света

11.02.201603818

Проучването на гробницата на Кенткаус, съпруга на египетския фараон Неферефре, показва катаклизми, унищожили египетското царство, които се повтарят и днес.

Катаклизми - Мегаземетресение потапя западната част на Северна Америка

Мегаземетресение потапя западната част на Северна Америка

23.11.201501698

Учени предупреждават, че има голям риск Сиатъл, Портланд и Ванкувър да бъдат ударени от мегаземетресение, което ще потопи тези мегаполиси във водите на Тихия океан.

Катаклизми - Какво може да се случи, ако магнитните полюси се разменят

Какво може да се случи, ако магнитните полюси се разменят

24.08.201501743

Последните научни изследвания доказаха, че магнитните полюси на Земята се разменят. Според някои учени това ще доведе до големи катаклизми, подобни на тези, убили неандерталците.

Катаклизми - Индийски пророк с изумително предсказание за България

Индийски пророк с изумително предсказание за България

12.08.2015052375

Мукунданда предрича добро бъдеще за страните от Балканския полуостров.

Катаклизми - Хипотезата Гея: Земята е дишащ организъм

Хипотезата Гея: Земята е дишащ организъм

02.05.201501866

В край на 70-те години на миналия век изследователят Джеймс Лъвлок лансира формулираната от него Хипотеза Гея в научните среди. Идеята, че земята е жив, дишащ и саморегулиращ се организъм се сторила нелепа на учените

Катаклизми - Десет бедствия, които могат да унищожат човечеството

Десет бедствия, които могат да унищожат човечеството

27.03.201501697

Експерти от Института за бъдещето на човечеството към Оксфордския университет и фондация Глобални предизвикателства обявиха най-вероятните причини за края на света.

Катаклизми - Броят на мълниите се увеличава заради глобалното затопляне

Броят на мълниите се увеличава заради глобалното затопляне

23.11.20140360

Глобалното затопляне и резките климатични промени ще доведат до увеличаване на мълниите с 50 процента до края на века, пишат от Асошиейтед прес.

Катаклизми - Нострадамус: Чакат ни 3 катаклизма преди Апокалипсиса

Нострадамус: Чакат ни 3 катаклизма преди Апокалипсиса

30.07.2014020457

Нова тълкуване на оставените от Нострадамус катрени показват, че преди Апокалипсиса човечеството го чакат 3 глобални катаклизми – Третата световна война, изчезването на Рим и разцепването на Европа и Азия.

Катаклизми - Ел Ниньо ще предизвика глобални климатични катаклизми

Ел Ниньо ще предизвика глобални климатични катаклизми

04.07.201402999

Тази година се очаква да сме свидетели на Ел Ниньо, а последиците от климатичния феномен ще са доста сериозни, посочва доклад на Метеорологичната служба на Великобритания, цитиран от вестник Индипендънт.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...