Как да разберете дали гаданието ще се сбъдне

Как да разберете дали гаданието ще се сбъдне

3

Често методите и времето, в което се правят опити да се предскаже бъдещето, определят дали предсказаното ще се сбъдне.

1

Карти за гадаене

Карти за гадаене - Най-новите заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Карти за гадаене. Нашите статии за Карти за гадаене от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Карти за гадаене.
Карти за гадаене - Гадание за любов с карти

Гадание за любов с карти

08.09.20131255890

Смята се, че гледането с обикновени карти показва много точно кога ще се влюбите и каква ще е предстоящата ви връзка. С едно просто за изпълнение предсказание, може да се ориентирате какви хора има около вас и какви ще срещнете в бъдеще.

Карти за гадаене - Връзката между картите за игра и хороскопа

Връзката между картите за игра и хороскопа

20.08.201304254

Картите за игра и зодиакалните стихии могат да се свържат в още един начин за гадаене. При това предсказание картите са отбелязани като представители за четирите стихии: огън, вода, земя и въздух.

Карти за гадаене - Видове карти за гледане

Видове карти за гледане

10.03.2013029585

Гледането на карти се практикува от незапомнени времена. Предсказването на бъдещето чрез гледането на карти е най-популярният метод, за който не е необходимо практикуващият да има опит или някакви необикновени способности.

Карти за гадаене - Гадаене с картите на Мадам Ленорман

Гадаене с картите на Мадам Ленорман

11.12.2012027990

Мари Ан Аделаид Ленорман е ясновидка от 18-ти и 19-ти век. Тя е една от малкото, чиито пророчества са записани в учебниците по история.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...