Картата на Пири Рейс обръща човешката история

Картата на Пири Рейс обръща човешката история

0

Картата на османския адмирал Пири Рейс от 1513-та година обръща представите ни за човешката история. Тя е поредното доказателство, че разбирането ни за собственото ни минало е крайно непълно.

1

Карти

Карти - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Карти. Любопитни статии за Карти от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Карти.
Карти - Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

01.06.2016018725

Бърз поглед на няколко карти може да ви ориентира за посоката, към която трябва да поемете, за да срещнете по-малко трудности в бъдещето. За това предсказание трябва да се водите единствено от личната си интуиция.

Карти - Как разчитаме наталните карти?

Как разчитаме наталните карти?

18.02.201601258

Докато си водите бележките, помнете че трябва да сте напълно откровени със себе си, т. е. дори и някоя характеристика да не Ви допада, не я изключвайте от списъка си, защото по този начин няма как да разчетете правилно наталната си карта

Карти - Гледане на карти показва шансовете на връзката ви

Гледане на карти показва шансовете на връзката ви

19.06.2014523533

Езотерици твърдят, че обикновените карти за игра могат да покажат в каква посока върви връзката ни с любимия. От подредбата на картите ще ви помогне да изградите бъдещите си планове.

Карти - Нов начин за гледане с обикновени карти

Нов начин за гледане с обикновени карти

03.08.20131371127

Да погледнем в бъдещето е изкушение, което може да съблазни всеки човек. Всеки търси най-ефективния начин, по който да предкаже какво го очаква, за какви събития да е подготвен

Карти - Гадаене на карти за осми март

Гадаене на карти за осми март

08.03.2012012246

Жените винаги са се интересували какво им готви съдбата в любовта. Вечерта на осми март те могат да разберат това с помощта на гадаене с карти.

Карти - Любовно таро

Любовно таро

01.02.2012633636

С помощта на карти таро ще разберете какво ви готви съдбата в любовта. Този начин на гледане на таро е древен ведически метод, който носи името Ладо.

Карти - Какво всъщност е интуицията

Какво всъщност е интуицията

16.02.2011311457

Интуицията е натрупаният ви опит, който с помощта на подсъзнанието прави бърз анализ на ситуацията и отговорът изскача от само себе си. Тренирайте интуицията си с колода карти.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на последните теми и статии относно Карти. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Карти. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Карти. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Карти. Карти, снимки и мнения.