Картата на Пири Рейс обръща човешката история

Картата на Пири Рейс обръща човешката история

0

Картата на османския адмирал Пири Рейс от 1513-та година обръща представите ни за човешката история. Тя е поредното доказателство, че разбирането ни за собственото ни минало е крайно непълно.

1

Карти

Карти - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Карти. Любопитни статии за Карти от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Карти.
Карти - Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

01.06.201607457

Бърз поглед на няколко карти може да ви ориентира за посоката, към която трябва да поемете, за да срещнете по-малко трудности в бъдещето. За това предсказание трябва да се водите единствено от личната си интуиция.

Карти - Как разчитаме наталните карти?

Как разчитаме наталните карти?

18.02.201601124

Докато си водите бележките, помнете че трябва да сте напълно откровени със себе си, т. е. дори и някоя характеристика да не Ви допада, не я изключвайте от списъка си, защото по този начин няма как да разчетете правилно наталната си карта

Карти - Гледане на карти показва шансовете на връзката ви

Гледане на карти показва шансовете на връзката ви

19.06.2014521221

Езотерици твърдят, че обикновените карти за игра могат да покажат в каква посока върви връзката ни с любимия. От подредбата на картите ще ви помогне да изградите бъдещите си планове.

Карти - Нов начин за гледане с обикновени карти

Нов начин за гледане с обикновени карти

03.08.20131364717

Да погледнем в бъдещето е изкушение, което може да съблазни всеки човек. Всеки търси най-ефективния начин, по който да предкаже какво го очаква, за какви събития да е подготвен

Карти - Гадаене на карти за осми март

Гадаене на карти за осми март

08.03.2012012183

Жените винаги са се интересували какво им готви съдбата в любовта. Вечерта на осми март те могат да разберат това с помощта на гадаене с карти.

Карти - Любовно таро

Любовно таро

01.02.2012631820

С помощта на карти таро ще разберете какво ви готви съдбата в любовта. Този начин на гледане на таро е древен ведически метод, който носи името Ладо.

Карти - Какво всъщност е интуицията

Какво всъщност е интуицията

16.02.2011311307

Интуицията е натрупаният ви опит, който с помощта на подсъзнанието прави бърз анализ на ситуацията и отговорът изскача от само себе си. Тренирайте интуицията си с колода карти.

Имал си сън за Карти и искаш да знаеш какво значи? На текущата страница ще научиш значението на Карти в твоя сън. Съновник - Карти.