Геолози: Мощно земетресение и цунами грозят Калифорния

Геолози: Мощно земетресение и цунами грозят Калифорния

Научнопопулярния канал Дискавъри направиха филм, търсещ какви са възможните природни стихии, които биха унищожили Меката на киното и щата Калифорния заедно с нея.

1

Калифорния

Калифорния - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Калифорния. Материали за Калифорния от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Калифорния.
Калифорния - Дъб се клонира 13 000 години

Дъб се клонира 13 000 години

26.12.200913436

Учени откриха дъб в Калифорния, който се самоклонира от 13 000 години. Всички 70 дъба от горичката раждат жълъди, които не се превръщат в семена.

Калифорния - Камъни се местят на километри сами

Камъни се местят на километри сами

02.11.200946884

Една от неразгаданите загадки на нашата планета са камъните, които се движат сами в Долината на мъртвите, която се намира в Калифорния. Те “тръгват веднъж на две или три години.

Калифорния - Идентифицираха причината за остаряването

Идентифицираха причината за остаряването

05.02.2009111133

Учените идентифицираха химичния процес, водещ до остаряване, като по този начин направиха още една стъпка към постигане на по-дълъг живот и по-гладка кожа.

Калифорния - Дон Скот, изследовател от Калифорния

Дон Скот, изследовател от Калифорния

21.11.200811370

Дон Скот, изследовател от Калифорния, също провел редица наблюдения в райони, където явлението било често срещано.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...