Какво символизира калинката

Какво символизира калинката

2

Калинката е обичано насекомо, което символизира щастието, късмет и скорошен брак. Яркочервеният им цвят е много красив и приятен за окото.

1

Калинки

Калинки - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко за Калинки. Нашите статии за Калинки от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Калинки.
Калинки - Пришествието на калинките в Колорадо

Пришествието на калинките в Колорадо

13.07.200912828

Рояци калинки превзеха цели региони в Колорадо. Носещите късмет калинки станаха сензацията за новия туристически сезон. Поверие гласи, че стъпчеш ли калинка, ще вали дъжд на другия ден.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...