Забранената археология: Историята не е наред!

Забранената археология: Историята не е наред!

1

Историята определено не е наред. Има редица артефакти и факти, които коренно променят историческата картина за произхода на човечеството. Те обаче често биват игнорирани от учените.

1

Исторически факти

Исторически факти - Най-новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Исторически факти. Нашите статии за Исторически факти от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Исторически факти.
Исторически факти - Сгрешените исторически факти!

Сгрешените исторически факти!

11.06.20160940

Свикнали сме да приемаме всяко историческо твърдение за факт. Оказва се, че едни от всеизвестните твърдения, са чиста проба лъжа. Ето кои са те, както и тяхното опровержение:

Исторически факти - Щури факти от историята, които не може да прочетете в учебниците!

Щури факти от историята, които не може да прочетете в учебниците!

29.05.20160990

Оказва се, че Наполеон не е загубил само в битката при Ватерло, а и една с глутница диви зайци. Ето най-щурите исторически факти, които няма как да научите в училище.

Исторически факти - Цезаровото сечение не е кръстено на Гай Юлий Цезар

Цезаровото сечение не е кръстено на Гай Юлий Цезар

03.04.201402300

Въпреки че тази хипотеза от години циркулира не само в публичното пространство, но може да бъде прочетена и в редица авторитетни издания, в т. ч. и Оксфордския речник, тя не е вярна.

Исторически факти - Любопитни факти за Кървавата Мери

Любопитни факти за Кървавата Мери

13.02.20131228592

След като Хенри VIII се разделя с Катерина и се жени за Ан Болейн, съдбата на Мари се променя. Тя става извънбрачно дете, което бива прогонено от двореца.

Исторически факти - Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

07.11.2012017728

Около събитията през Втората световна война има много класифицирани информации, които пораждат и много мистерии около различни исторически факти свързани с войната.

На актуалната страница ще се натъкнеш на последните любопитни теми и статии на тема Исторически факти. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Исторически факти. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Исторически факти. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Исторически факти. Исторически факти, снимки и потребителски оценки.