Сентенции за болезнените истини в живота

Сентенции за болезнените истини в живота

0

В реалността съществуват определени закономерности, които макар че ни е трудно да си признаем, са част от живота на всеки. Тези болезнени истини можем да открием в няколко сентенции.

1

Истина

Истина - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Истина. Любопитни статии за Истина от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Истина.
Истина - Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

30.06.201601813

12 са основните урока, на които само житейският опит може да ни научи. В младостта сме прекалено наивни и неподготвени, заради което правим много грешки.

Истина - Как да познаем лъжеца

Как да познаем лъжеца

20.11.2011116104

Хората, които лъжат, постоянно правят корекции на външния си вид и леко стискат устните си, ако им зададете неприятен въпрос. Лъжецът използва откъслечни фрази.

Истина - Човек бърка лъжливите спомени с истинските

Човек бърка лъжливите спомени с истинските

10.12.201012592

Мозъкът не може да различи кои спомени са истински, и кои са наслагвания на въображаеми събития. Ако човек си спомни кой му е казал да си въобрази нещо, лесно ще го отдели от действителното.

Истина - Разширените зеници издават лъжеца пред вас

Разширените зеници издават лъжеца пред вас

16.01.201069412

Разширените зеници издават, че човекът срещу вас лъже. За това говори погледът му, ако сочи наляво. Веждите му се повдигат, а повторения на срички и нетипично заекване също са знак за лъжа.

Имал си сън за Истина и не знаеш какво означава? На текущата страница ще научиш значението на Истина в твоя сън. Онлайн Съновник - Истина.