Фундаментални истини, които са измислени наскоро

Фундаментални истини, които са измислени наскоро

0

Когато нещо бъде измислено, често неговият изобретател се опитва да втълпи на хората, че винаги го е имало. Примери за това има много. Така например производителите на диамантени пръстени ги рекламират така, сякаш са вековна традиция

1

Истина

Истина - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Истина. Любопитни статии за Истина от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Истина.
Истина - Сентенции за болезнените истини в живота

Сентенции за болезнените истини в живота

15.07.20160619

В реалността съществуват определени закономерности, които макар че ни е трудно да си признаем, са част от живота на всеки. Тези болезнени истини можем да открием в няколко сентенции.

Истина - Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

30.06.201601875

12 са основните урока, на които само житейският опит може да ни научи. В младостта сме прекалено наивни и неподготвени, заради което правим много грешки.

Истина - Как да познаем лъжеца

Как да познаем лъжеца

20.11.2011116211

Хората, които лъжат, постоянно правят корекции на външния си вид и леко стискат устните си, ако им зададете неприятен въпрос. Лъжецът използва откъслечни фрази.

Истина - Човек бърка лъжливите спомени с истинските

Човек бърка лъжливите спомени с истинските

10.12.201012609

Мозъкът не може да различи кои спомени са истински, и кои са наслагвания на въображаеми събития. Ако човек си спомни кой му е казал да си въобрази нещо, лесно ще го отдели от действителното.

Истина - Разширените зеници издават лъжеца пред вас

Разширените зеници издават лъжеца пред вас

16.01.201069478

Разширените зеници издават, че човекът срещу вас лъже. За това говори погледът му, ако сочи наляво. Веждите му се повдигат, а повторения на срички и нетипично заекване също са знак за лъжа.

На тази страница ще откриеш последните теми и статии относно Истина. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Истина. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Истина. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Истина. Истина, снимки и мнения.