Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

0

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

1

Исполини

Исполини - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Исполини. Любопитни статии за Исполини от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Исполини.
Исполини - Исполините са съществували

Исполините са съществували

24.04.201335975

През 1912 година при разкопки в близост до езерото Делаван, Уисконсин са открити останките на тайнствена раса – неописана в нито един учебник или научна статия.

Исполини - Циклопите - еднооките великани

Циклопите - еднооките великани

14.11.200906664

Циклопите са великани от гръцката митология. Циклопите са се хранели с хора и са били добри ковачи. Находка в пещера в Тексас доказва съществуването на исполините.

В актуалната страница ще попаднеш на избрани заглавия и публикации относно Исполини. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Исполини. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Исполини. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Исполини. Исполини, снимки и потребителски оценки.