Притчата за императора, който търсел истината

Притчата за императора, който търсел истината

Живял в Древен Китай един император , който много се гордеел с красотата си, но веднъж чул да се говори, че в царството му има мъж на име Сун, който бил по-красив от него.

1

Императори

Императори - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Императори. Любопитни статии за Императори от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Императори.
Императори - Откриха школа за гладиатори

Откриха школа за гладиатори

11.09.201111165

Край Виена са открити руините на гладиаторска школа, която може би ще се окаже най-голямата в света. Тя имала четиридесет стаи за живеене на гладиаторите, голяма баня и тренировъчна зала.

Императори - Изменения в климата са погубили цивилизацията на маите

Изменения в климата са погубили цивилизацията на маите

10.06.201014187

Загадъчното изчезване на цивилизацията на маите в Централна Америка, би могло да е предизвикано от климатични промени. Изчезването на древни цивилизации може би е породено от климата.

Императори - В Древен Китай на почит са били мопсовете

В Древен Китай на почит са били мопсовете

23.03.201002278

Породата кучета - Мопс са били на почит в Древен Китай и са се радвали на вниманието на самия император. Съпругата на Наполеон не се разделяла с любимия си мопс Фортуна.

Императори - Погребвали живи хора с императорите в Китай

Погребвали живи хора с императорите в Китай

03.10.200904727

Масови убийства на живи хора са били извършвани в Древен Китай след смъртта на императорите. Погребвали са живи роби, за да служат на владетеля и на онзи свят.

Императори - Трагичният живот на последният китайски евнух

Трагичният живот на последният китайски евнух

17.03.200907123

Евнусите са единствените мъже извън императорското семейство, допускани до Забранения град. Те буквално са жертвали репродуктивните си органи за да имат достъп до императора

Императори - Още в древността са се учили да пишат любовни писма

Още в древността са се учили да пишат любовни писма

12.02.200901541

Най-старото италианско ръководство за писане на любовни послания и писма датира от Средновековието.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...