Ето как името на вашето бебе ще предопредели успеха му в живота

Ето как името на вашето бебе ще предопредели успеха му в живота

0

Името крие сила. То може да предопредели бъдещето на детето ви. Много изследвания доказват това твърдение, като точно проследяват навиците, приходите, разходите и реализацията на хората, носещи определени имена.

1

Имена

Имена - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Имена. Материали за Имена от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Имена.
Имена - Личностите, които превърнаха имената си в нарицателни

Личностите, които превърнаха имената си в нарицателни

24.05.20160522

Някои исторически личности присъстват и до ден днешен в ежедневието ни, тъй като водени от различни користни мотиви създали нови понятия в речника, все още носещи имената им.

Имена - Първата буква от името ви показва какъв сте

Първата буква от името ви показва какъв сте

24.09.2015222373

Редица специалисти смятат, че името е съвкупност от дадени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху околните. Но несъмнено най-доминираща е първата буква.

Имена - Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

26.06.20159137282

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях.

Имена - Атанасовците привличат жените с мекия си характер

Атанасовците привличат жените с мекия си характер

18.01.201523541

Енергията на името оказва влияние на характера и живота на всеки от нас. Мъжете, които носят името Атанас и са именяци на 18 януари, са известни със своята доброта и благ характер.

Имена - Името ни показва мисията в живота

Името ни показва мисията в живота

17.09.20141629246

В малкото ни име и фамилията е закодирана съдбата и мисията ни в живота. Буквите от името ни определят пътя, по който трябва да поемем, за да се чувстваме щастливи и удовлетворени.

Имена - Самодиви и духове закрилят някои български имена

Самодиви и духове закрилят някои български имена

24.07.2014116097

В старите народни предания се казва, че някои български имена са покровителствани от самодиви и духове, които в славянската митология са наричани домовики или домовници.

Имена - Извори на българските имена

Извори на българските имена

28.05.2014341524

Българската именна система отразява богатата ни история. Тя е едно отражение на траките, гърците, славяните, прабългарите и римляните. Християнството оказва голямо влияние върху имената.

Имена - Жителите в Монтанско носят странни имена, за да се спасят от проклятие

Жителите в Монтанско носят странни имена, за да се спасят от проклятие

17.01.201448883

Храбър, Вилсон, Тибър, Либкнехт и Люсилия са само част от необичайните имена, които могат да се чуят в монтанското село Меляне. Хората там носят тези необичайни имена, защото вярват, че те ги пазят от смъртоносно проклятие.

Имена - Съвместими ли са имената ни с половинката

Съвместими ли са имената ни с половинката

15.01.2014921622

Редица нумеролози твърдят, че любовната съвместимост между двама души зависи от различни фактори, сред които е и съвместимостта на имената им. Изчислете съвместими ли сте с вашата половинка

Имена - Символика и значение на имената

Символика и значение на имената

09.10.2013715933

Според символиката си имената се делят на няколко групи. Те могат да са пожелателни, за живот и здраве, за качества на характера и др.

В актуалната страница ще попаднеш на последните теми и статии на тема Имена. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Имена. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Имена. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Имена. Имена, идеи и мнения.