Заровените съкровища по Българските земи

Заровените съкровища по Българските земи

33

Древни легенди разказват за скрити съкровища по българските земи - съкровището на последният български цар, римски съкровища или иманетата на български войводи.

1

Иманяри

Иманяри - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Иманяри. Любопитни статии за Иманяри от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Иманяри.
Иманяри - Съкровището на Стара планина

Съкровището на Стара планина

03.03.2013415168

Стара планина крие много съкровища, които са заровени от хайдути и турци и все още очакват да бъдат намерени. Те са били заровени по време на османското робство.

Иманяри - Древни иманярски знаци

Древни иманярски знаци

02.02.2012211198

Едни от древните знаци, които вълнуват иманяри по цял свят от векове, са окото на Ра и окото на Гор. Тези символи показвали на иманярите, че са се натъкнали на богата находка.

Иманяри - Най-великите изгубени съкровища

Най-великите изгубени съкровища

24.06.201118536

Кехлибарената стая, която е оценена на сто четиридесет и два милиона долара, е известна като осмото чудо на света и все още не е открита. Все още се търсят и съкровищата на Черната Брада.

Иманяри - Плочи с йероглифи помогнаха да бъде открит загадъчен град на маите

Плочи с йероглифи помогнаха да бъде открит загадъчен град на маите

11.12.200804553

Местонахождението на един от древните градове на маите бе установено чрез разшифрирането на две каменни плочи с древна писменост (йероглифи). Древните цивилизации на маите в развалини.

На актуалната страница ще попаднеш на най-новите теми и статии относно Иманяри. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Иманяри. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Иманяри. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Иманяри. Иманяри, снимки и мнения.