Заровените съкровища по Българските земи

Заровените съкровища по Българските земи

33

Древни легенди разказват за скрити съкровища по българските земи - съкровището на последният български цар, римски съкровища или иманетата на български войводи.

1

Иманяри

Иманяри - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Иманяри. Любопитни статии за Иманяри от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Иманяри.
Иманяри - Съкровището на Стара планина

Съкровището на Стара планина

03.03.2013415889

Стара планина крие много съкровища, които са заровени от хайдути и турци и все още очакват да бъдат намерени. Те са били заровени по време на османското робство.

Иманяри - Древни иманярски знаци

Древни иманярски знаци

02.02.2012212074

Едни от древните знаци, които вълнуват иманяри по цял свят от векове, са окото на Ра и окото на Гор. Тези символи показвали на иманярите, че са се натъкнали на богата находка.

Иманяри - Най-великите изгубени съкровища

Най-великите изгубени съкровища

24.06.201118978

Кехлибарената стая, която е оценена на сто четиридесет и два милиона долара, е известна като осмото чудо на света и все още не е открита. Все още се търсят и съкровищата на Черната Брада.

Иманяри - Плочи с йероглифи помогнаха да бъде открит загадъчен град на маите

Плочи с йероглифи помогнаха да бъде открит загадъчен град на маите

11.12.200804674

Местонахождението на един от древните градове на маите бе установено чрез разшифрирането на две каменни плочи с древна писменост (йероглифи). Древните цивилизации на маите в развалини.