Чудотворната икона на Св. Николай в село Мурсалево

Чудотворната икона на Св. Николай в село Мурсалево

0

Вярващите са убедени, че като отдадат почитта си пред Св. Николай Чудотворец, той ще им донесе избавление. И такива чудеса наистина се случват, което свидетелства и за чудотворната сила на иконата в село Мурсалево

1

Икони

Икони - Последните заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко за Икони. Материали за Икони от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Икони.
Икони - Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

Силата на чудотворната икона в Роженския манастир

28.02.201601424

Според летописи, които успяват да оцелеят и продължават и до ден днешен да се пазят в Атон, Роженският манастир възниква през 890 г.

Икони - Чудодейна икона на Св. Лука цери болни в София

Чудодейна икона на Св. Лука цери болни в София

22.05.201503798

Необикновена икона на Свети Лука върши чудеса в София. Светинята се намира в храма Св. вмчк Георги Победоносец в столичния квартал Дървеница. Миряни разказват за куп феномени, свързани с нея.

Икони - Мистериозна икона изцерява болните

Мистериозна икона изцерява болните

20.03.201504849

Откритата миналата година в Лопушанкия манастир мистериозна икона на Богородица с Младенеца може да изцерява болните.

Икони - Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

Говореща икона на Дева Мария лекува вярващите

26.01.201516712

Мистериозен шепот, който се чува от икона на Дева Мария, намираща се в пазарджишката църква Света Богородица, помага на хиляди вярващи да се лекуват, казват самите те.

Икони - На гроба на патриарх Максим се случват чудеса

На гроба на патриарх Максим се случват чудеса

06.09.201424093

На гроба на покойния водач на българската православна църква – патриарх Максим, се случвали чудеса. Хора, посетили гроба му, разказват, че изненадващо са се излекували.

Икони - Как да избираме икони

Как да избираме икони

21.06.201408403

Независимо дали искате да купите икона за себе си или за подарък, трябва да се съобразите с това, какво покровителства съответният светец, изобразен върху иконата.

Икони - Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

09.03.201479692

От няколко дни в руските храмове масово заплакаха икони. Подобно знамение не се е случвало от 1917 година, когато избухна Великата октомврийска революция.

Икони - Чудотворна икона в Русе лекува рак

Чудотворна икона в Русе лекува рак

07.02.201427419

Чудотворната икона на Пресвета Богородица Млекопипателница, на която Божията майка кърми младенеца Исус, беше реставрирана и върната в Русе. Смята се, че иконата убива раковите клетки и лекува сърцето.

Икони - Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

Откриха чудотворна икона чрез пророчески сън

30.01.201412867

Древна икона на Света Богородица беше открита, зазидана в основите на Лопушанския манастир Свети Йоан Предтеча, благодарение на пророческия сън на силно вярващата християнка

Икони - Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

06.12.201315038

Очевидци разказват, че една от трите най-големи и силни икони - Троянската чудотворна икона Пресвета Богородица Троеручица, започнала да рони сълзи тези дни.

В актуалната страница ще попаднеш на подбрани любопитни теми и публикации на тема Икони. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Икони. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Икони. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Икони. Икони, идеи и класации.