Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

0

Нов, осми континент твърдят, че са открили геолози. Масивната земна маса се намира източно от Австралия и по-голямата част от нея лежи на дъното на Тихия океан. Учените вече са му дали и име – Зеландия.

1

Изчезнали цивилизации

Изчезнали цивилизации - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Изчезнали цивилизации. Любопитни статии за Изчезнали цивилизации от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Изчезнали цивилизации.
Изчезнали цивилизации - Невероятните археологически разкрития за филистимците

Невероятните археологически разкрития за филистимците

28.02.20170293

Днес повечето хора счита, че филистимците не са нищо повече от символи в библейските истории. Те съставлявали народа, водил дълги и кръвопролитни войни с античните евреи. Голиат, който се изправил срещу Давид, също бил филистимец.

Изчезнали цивилизации - Древните загадки, които продължават да смайват света

Древните загадки, които продължават да смайват света

12.11.2016016123

На земята все още има мистерии, които никой не е разгадал. Това важи с особена сила, когато става дума за обичаите и познанията на древните ни прадеди.

Изчезнали цивилизации - Мистериозни факти за Мачу Пикчу, които не знаете

Мистериозни факти за Мачу Пикчу, които не знаете

04.11.201602596

Призрачните руини на Мачу Пикчу са мечтана дестинация за всеки турист. Те са една от най-големите атракции на Южна Америка и най-известната останка от загиналата Империя на инките.

Изчезнали цивилизации - Как е изготвен Календарът на маите?

Как е изготвен Календарът на маите?

24.08.20160433

Календарът на маите е едно от най-важните астрономически постижения на древната наука. Той е съставен изцяло на база наблюдения, което е просто уникално.

Изчезнали цивилизации - Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

08.07.201601098

Дълбоко под сините води на Тихия океан група изследователи твърдят, че са открили огромна и перфектно оформена пирамида. Те използвали образи, които могат да бъдат видени дори и в Гугъл Ърт.

Изчезнали цивилизации - Откриха град на дъното на океана, изчезнал мистериозно преди 2000 години

Откриха град на дъното на океана, изчезнал мистериозно преди 2000 години

06.07.201601962

От столетия историците по света се опитват да разплетат мистерията около изчезналия град Рапта. Знае се, че това е бил един от първите метрополиси на Африка. Славата му се носела из целия Стар свят. Градът процъфтявал преди 2000 години.

Изчезнали цивилизации - Под ледовете на Антарктида лежи древно човешко селище

Под ледовете на Антарктида лежи древно човешко селище

04.07.20160653

Много е вероятно ледовете на Антарктида да крият древно човешко селище. Това показва мисията на НАСА IceBridge, която е правила снимки от дистанционно сондиране.

Изчезнали цивилизации - Древни рисунки на загадъчни създания се появиха на Карибите

Древни рисунки на загадъчни създания се появиха на Карибите

12.06.20160731

Причудливите наскални рисунки, изобразяващи геометрични фигури и невиждани създания, са забелязани в затънтена местност, опасана от буйна растителност.

Изчезнали цивилизации - Невероятно! Тийнейджър откри загадъчен град на маите

Невероятно! Тийнейджър откри загадъчен град на маите

12.05.20160939

Уникална находка беше открита от любознателен ученик. 15-годишното момче попадна на неизвестен досега някогашен град на маите.

Изчезнали цивилизации - Природен феномен или знак за непозната цивилизация е този камък?

Природен феномен или знак за непозната цивилизация е този камък?

25.04.20160810

Огромен сферичен камък стана повод за разпалени спорове в научните среди, понеже една част от тях твърдят, че това е доказателство за непозната древна цивилизация, а други го определят като природен феномен.

На текущата подстраница ще попаднеш на най-новите материали и статии на тема Изчезнали цивилизации. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно разнообразни текстове относно Изчезнали цивилизации. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Изчезнали цивилизации. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Изчезнали цивилизации. Изчезнали цивилизации, идеи и класации.