Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

Зеландия - изгубеният осми континент на дъното на Тихия океан

0

Нов, осми континент твърдят, че са открили геолози. Масивната земна маса се намира източно от Австралия и по-голямата част от нея лежи на дъното на Тихия океан. Учените вече са му дали и име – Зеландия.

1

Изчезнали континенти

Изчезнали континенти - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Изчезнали континенти. Нашите статии за Изчезнали континенти от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Изчезнали континенти.
Изчезнали континенти - Островната държава Му - изчезналият рай на земята

Островната държава Му - изчезналият рай на земята

04.04.2013110219

Някои смятат, че в Тихия океан някога е имало островна държава с име МУ – един истински рай на Земята. Може би там се е намирала градината Едем, за която се разказва в Библията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш последните теми и статии относно Изчезнали континенти. Екипът на Съновник.бг се стреми да добавя често разнообразни текстове на тема Изчезнали континенти. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Изчезнали континенти. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Изчезнали континенти. Изчезнали континенти, съвети и класации.