Нова хипотеза относно причината за измирането на динозаврите

Нова хипотеза относно причината за измирането на динозаврите

0

Руски учени от Владивосток представиха нова хипотеза относно измирането на динозаврите. Според тях, причина за това е рязкото увеличение на земната маса и притеглянето.

1

Измиране на динозаврите

Измиране на динозаврите - Актуални заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Измиране на динозаврите. Любопитни статии за Измиране на динозаврите от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Измиране на динозаврите.
Измиране на динозаврите - Костенурките са преживели метеорита, убил динозаврите

Костенурките са преживели метеорита, убил динозаврите

24.08.201113749

Речни костенурки са оцелели след сблъсъка на планетата ни с метеорита, убил динозаврите. Те обаче не могли да оцелеят, защото не можели да крият главите си в корубите.

Измиране на динозаврите - Озоновият слой е разрушаван в древноста

Озоновият слой е разрушаван в древноста

11.06.201133563

Озоновият слой е бил разрушаван в древността, в епохата на плейстоцена. Тогава слънчеви изригвания са предизвикали радиация и са предизвикали масово измиране на бозайници и птици.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш подбрани заглавия и публикации за Измиране на динозаврите. Нашият екип се старае да публикува постоянно различни материали за Измиране на динозаврите. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Измиране на динозаврите. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Измиране на динозаврите. Измиране на динозаврите, снимки и отзиви.