Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

0

В периода от 19 декември до 28 януари Марс ще се движи в територията на зодия Риби и тъй като Червената планета е отговорна за действията и амбициите ни, докато се намира в Риби, е вероятно целеустремеността ни да стихне.

1

Изкуство

Изкуство - Новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Изкуство. Материали за Изкуство от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Изкуство.
Изкуство - Венера ще се движи във Водолей! Вижте какво ви очаква

Венера ще се движи във Водолей! Вижте какво ви очаква

07.12.2016014065

От 7 декември до 3 януари Венера ще се движи в зодия Водолей и ще отвори напълно нов период за любовните взаимоотношения, хармонията, красотата и изкуството.

Изкуство - Гениалните сентенции на Антон Чехов за живота, любовта и изкуството

Гениалните сентенции на Антон Чехов за живота, любовта и изкуството

21.08.20160601

Антон Чехов е един от най-добрите автори, майстори на късия разказ и театрални пиеси. Руският писател е оставил незабравими мисли в своите творби, с които всеки трябва да се запознае.

Изкуство - Големите мистерии в изкуството, които никой не разгада

Големите мистерии в изкуството, които никой не разгада

20.07.201602483

Изкуството е създало едни от най-големите загадки в историята и картината Мона Лиза на Леонардо да Винчи е само един пример за това. Освен нея има други енигми.

Изкуство - Как да повишим творческите си възможности

Как да повишим творческите си възможности

02.10.201103032

Ако искате да бъдете креативни, вървете по-пътя на най-силното съпротивление. Съчетавайте противоположностите и опитвайте най-нелогичните комбинации.

В актуалната страница ще откриеш избрани теми и статии на тема Изкуство. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Изкуство. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Изкуство. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Изкуство. Изкуство, идеи и мнения.