Живот на Плутон – мит или реалност?

Живот на Плутон – мит или реалност?

0

Марс бе първата планета, за която учените заподозряха, че може да съдържа извънземни форми на живот. След като стана ясно, че и на Плутон има океан, теориите за живот там също разбуниха духовете.

1

Извънземен Живот

Извънземен Живот - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Извънземен Живот. Нашите статии за Извънземен Живот от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Извънземен Живот.
Извънземен Живот - Учени: Звездите също могат да са дом на извънземен живот

Учени: Звездите също могат да са дом на извънземен живот

08.12.20160224

До интригуващо заключение стигнаха британски астрономи. Според учените не е задължително животът да се заражда само на планетите, наподобяващи Земята.

Извънземен Живот - Търсят извънземен живот в марсиански кратер

Търсят извънземен живот в марсиански кратер

14.04.20160290

Огромен кратер на Марс, направен от астероид преди 3. 9 милиарда години, е най-подходящото място за наличие на живот по повърхността на Червената планета.

Извънземен Живот - Залцбургският паралелепипед доказва съществуването на извънземни?

Залцбургският паралелепипед доказва съществуването на извънземни?

25.09.201502703

Според мнозина учени откритият през далечната 1885 година мистериозен обект, прочул се по света с името Залцбургския паралелепипед, е ясното доказателство за съществуването на извънземен живот.

Извънземен Живот - Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

21.02.201504340

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно с екипа си отрива странен биологичен материал, за който преподавателят е твърдо убеден, че е с извънземен произход.

Извънземен Живот - Млечният път се намирал в неземния Рай

Млечният път се намирал в неземния Рай

08.09.201401630

Наблюдения показаха, че галактиката Млечен път се намирала в масивния куп Ланиакея, което от хавайски се превежда като неземен Рай. Масивният куп не е бил известен до сега на учените.

Извънземен Живот - Регистрирани водни облаци свидетелстват за извънземен живот

Регистрирани водни облаци свидетелстват за извънземен живот

31.08.201401662

Изследвания на американски астрономи свидетелстват, че са открити водни облаци извън Слънчевата система. Това може да е неопровержимо доказателство за съществуването на извънземен живот.

Извънземен Живот - Намираме извънземните по замърсяването им в Космоса

Намираме извънземните по замърсяването им в Космоса

09.08.201411492

Търсенето на следи от замърсяване на далечни планети, както и тяхното изследване, може да доведе до откриване на извънземни. Възможно е налице да излязат факти, които да ни предупредят за това какви опасности ни грозят

Извънземен Живот - Американски учен откри извънземни форми на живот

Американски учен откри извънземни форми на живот

06.11.201344419

Астробиологът от НАСА Ричард Хувър е открил космически вкаменелости на микроби във метеорита Orgueil.

Извънземен Живот - Съществува ли извънземна форма на живот

Съществува ли извънземна форма на живот

22.10.201322884

Сами ли сме във Вселената? Този вечен въпрос буди много теории, хипотези и дори страхове. Независимо дали е фантастика или не, идеята за същества, които живеят на други планети, отдавна вълнува човечеството.

Извънземен Живот - Извънземни на Земята

Извънземни на Земята

26.03.201357380

Въпреки минусовите температури, вечната тъмнина на океанското дъно и огромното налягане, в дълбоката част на световния океан все пак има живот. И нещо повече – в над 11 000 метра под морското равнище живеят хиляди видове причудливи същества.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани материали и публикации на тема Извънземен Живот. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно различни материали относно Извънземен Живот. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Извънземен Живот. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Извънземен Живот. Извънземен Живот, идеи и отзиви.