Земя 2.0 най-вероятно е истински ад

Земя 2.0 най-вероятно е истински ад

0

В средата на миналата година всички бяха развълнувани от последното научно откритие на НАСА – двойник на Земята, който се намира в изключителна близост (от гледна точка на астрономията) до нашата планета.

1

Извънземен Живот

Извънземен Живот - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Извънземен Живот. Нашите статии за Извънземен Живот от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Извънземен Живот.
Извънземен Живот - Живот на Плутон – мит или реалност?

Живот на Плутон – мит или реалност?

09.12.20160227

Марс бе първата планета, за която учените заподозряха, че може да съдържа извънземни форми на живот. След като стана ясно, че и на Плутон има океан, теориите за живот там също разбуниха духовете.

Извънземен Живот - Учени: Звездите също могат да са дом на извънземен живот

Учени: Звездите също могат да са дом на извънземен живот

08.12.20160244

До интригуващо заключение стигнаха британски астрономи. Според учените не е задължително животът да се заражда само на планетите, наподобяващи Земята.

Извънземен Живот - Търсят извънземен живот в марсиански кратер

Търсят извънземен живот в марсиански кратер

14.04.20160298

Огромен кратер на Марс, направен от астероид преди 3. 9 милиарда години, е най-подходящото място за наличие на живот по повърхността на Червената планета.

Извънземен Живот - Залцбургският паралелепипед доказва съществуването на извънземни?

Залцбургският паралелепипед доказва съществуването на извънземни?

25.09.201502816

Според мнозина учени откритият през далечната 1885 година мистериозен обект, прочул се по света с името Залцбургския паралелепипед, е ясното доказателство за съществуването на извънземен живот.

Извънземен Живот - Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

21.02.201504411

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно с екипа си отрива странен биологичен материал, за който преподавателят е твърдо убеден, че е с извънземен произход.

Извънземен Живот - Млечният път се намирал в неземния Рай

Млечният път се намирал в неземния Рай

08.09.201401664

Наблюдения показаха, че галактиката Млечен път се намирала в масивния куп Ланиакея, което от хавайски се превежда като неземен Рай. Масивният куп не е бил известен до сега на учените.

Извънземен Живот - Регистрирани водни облаци свидетелстват за извънземен живот

Регистрирани водни облаци свидетелстват за извънземен живот

31.08.201401672

Изследвания на американски астрономи свидетелстват, че са открити водни облаци извън Слънчевата система. Това може да е неопровержимо доказателство за съществуването на извънземен живот.

Извънземен Живот - Намираме извънземните по замърсяването им в Космоса

Намираме извънземните по замърсяването им в Космоса

09.08.201411500

Търсенето на следи от замърсяване на далечни планети, както и тяхното изследване, може да доведе до откриване на извънземни. Възможно е налице да излязат факти, които да ни предупредят за това какви опасности ни грозят

Извънземен Живот - Американски учен откри извънземни форми на живот

Американски учен откри извънземни форми на живот

06.11.201344508

Астробиологът от НАСА Ричард Хувър е открил космически вкаменелости на микроби във метеорита Orgueil.

Извънземен Живот - Съществува ли извънземна форма на живот

Съществува ли извънземна форма на живот

22.10.201322919

Сами ли сме във Вселената? Този вечен въпрос буди много теории, хипотези и дори страхове. Независимо дали е фантастика или не, идеята за същества, които живеят на други планети, отдавна вълнува човечеството.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани материали и публикации на тема Извънземен Живот. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно различни материали относно Извънземен Живот. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Извънземен Живот. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Извънземен Живот. Извънземен Живот, идеи и отзиви.