Игнажден е – внимавайте кой ви идва на гости

Игнажден е – внимавайте кой ви идва на гости

1

Днес православната църква почита паметта на Свети антиохийския епископ Игнатий Богоносец, който бил осъден на смърт заради предаността си към християнската вяра.

1

Игнажден

Игнажден - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Игнажден. Любопитни статии за Игнажден от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Игнажден.
Игнажден - Ако сте мома, скрийте първия залък от питката на Бъдни вечер

Ако сте мома, скрийте първия залък от питката на Бъдни вечер

24.12.201359338

С първия залък от питката на Бъдни вечер неомъжените жени могат да проверят дали ги чака женитба през новата година. От Игнажден започват коледните и новогодишните обичаи и вярвания.

Игнажден - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012069015

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

Игнажден - Първият гост на Игнажден орисва новата година

Първият гост на Игнажден орисва новата година

20.12.201103298

На 20 декември почитаме антиохийския епископ свети Игнат Богоносец. В народната традиция празникът се нарича Игнажден. От този ден до Бъдни вечер продължили родилните мъки на Богородица.

На текущата подстраница ще попаднеш на последните материали и статии относно Игнажден. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Игнажден. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Игнажден. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Игнажден. Игнажден, снимки и отзиви.