Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

0

Казва се, че когато фактите говорят и боговете мълчат, затова да забравим за момент за характеристиките, приписвани на отделните зодии, и да погледнем данните на ФБР, които показват кои са най-агресивни зодии, които често са серийни убийци

1

Зодия Овен

Зодия Овен - Най-новите заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко за Зодия Овен. Материали за Зодия Овен от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Зодия Овен.
Зодия Овен - Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

13.03.201705885

От 13 март до 1 април Меркурий ще се движи в огнения Овен, което ще направи всички форми на комуникация по-директни и ясни. Възможно е да настояваме за повече независимост в личното мнение.

Зодия Овен - Венера ще се движи в Овен! Вижте какво ви очаква

Венера ще се движи в Овен! Вижте какво ви очаква

03.02.201708282

От 3 февруари до 6 юни Венера – планетата на любовта, хармонията и красотата ще се намира в територията на зодия Овен. За тези месеци ще има един ретрограден период на планетата.

Зодия Овен - Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Овен

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Овен

22.12.201609741

През 2017 година ще имате изобилие от шансове за успех, но единствено от вашите упоритост и трудолюбие зависи дали ще вървите към прогрес или ще се провалите.

Зодия Овен - Това са трите най-зли зодии - не ги предизвиквайте!

Това са трите най-зли зодии - не ги предизвиквайте!

27.07.20161128960

Три зодиакални знака могат да бъдат много опасни, ако решат да ви спретнат мръсен номер. Техните закани не бива да се подценяват, защото те са наистина зли и опустошителни.

Зодия Овен - Коя е най-смелата от всички зодии?

Коя е най-смелата от всички зодии?

12.05.2016147284

Ако ви е омръзнало да общувате със слабохарактерни и боязливи хора, значи е време да поканите в обкръжението представител на тази зодия.

Зодия Овен - Хороскоп за зодия Скорпион в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за зодия Скорпион в годината на Огнената маймуна

07.04.201604361

Годината на Огнената маймуна ще е отлична за финансовото ви състояние. Ще се чувствате като истински галеници на съдбата, но за да се възползвате от предоставените възможности, трябва да надмогнете

Зодия Овен - Хороскоп за зодия Овен в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за зодия Овен в годината на Огнената маймуна

26.03.2016011385

Годината на Огнената маймуна за Овните ще предложи големи промени. Но за да бъде реализирането им успешно, представителите на първата зодия от хороскопa трябва да бъдат по-търпеливи.

Зодия Овен - Кои са кардиналните знаци и каква е съдбата им

Кои са кардиналните знаци и каква е съдбата им

13.02.2016035324

Кардиналните знаци биват четири и са родени, за да ръководят и да бъдат господари. Всеки от тях е покровителстван от своя елемент – огнен, земен, въздушен и воден.

Зодия Овен - Недостатъците на зодия Овен

Недостатъците на зодия Овен

11.10.2015017097

Астролозите не винаги правят само добри прогнози и анализи на зодиите. Все пак, всеки човек си има недостатъци и в това няма абсолютно нищо срамно. Днес ще ви запознаем с лошите черти на хората, родени под знака на Овен.

Зодия Овен - Инатът на тези зодии ще ви скъси живота!

Инатът на тези зодии ще ви скъси живота!

05.10.2015768160

Всеки човек притежава както добри, така и лоши черти на характера. Но няма как да отречем, че при някои зодии инатът, егоизмът и твърдоглавието взимат превес, заради което печелят челните позиции в класацията за най-инатливи зодии.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на подбрани заглавия и публикации на тема Зодия Овен. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Зодия Овен. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Зодия Овен. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Зодия Овен. Зодия Овен, идеи и потребителски оценки.