Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

1

На 23 юли в 12. 44 часа фазата на Новолуние попада в Лъв. Тази неделя всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост

1

Зодия Лъв

Зодия Лъв - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Зодия Лъв. Любопитни статии за Зодия Лъв от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Зодия Лъв.
Зодия Лъв - Меркурий преминава в Лъв! Ето за какво да се подготвите

Меркурий преминава в Лъв! Ето за какво да се подготвите

06.07.201701035

От 6 юли за период от 3 седмици Меркурий ще се движи в територията на зодия Лъв, което ще промени начина, по който контактуваме един с друг, и методите, с които търсим нова информация.

Зодия Лъв - Това са зодиите, които имат кармична връзка помежду си

Това са зодиите, които имат кармична връзка помежду си

19.06.201708376

Никой не може да избяга от кармата си, която е свързана както със сурови житейски уроци, така и с награди, които ни се полагат по право. Това се отнася и за любовта.

Зодия Лъв - Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

19.05.2017226886

Предателството е нещо крайно неприсъщо за половината от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедневието.

Зодия Лъв - Притчата за зодия Лъв

Притчата за зодия Лъв

22.04.201703317

Една притча най-добре описва поведението на зодия Лъв. Зодията, която има най-високо самочувствие и живее за аплодисментите на околните, може да има много трагична съдба, както показва тази история.

Зодия Лъв - Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв

26.12.2016012470

През новата година ще имате много възможности за развиване нови умения и за обогатяване на знанията. Доверявайте се на комуникацията и информацията, които ще ви отварят по-добри пътища.

Зодия Лъв - Хороскоп за зодия Лъв в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за зодия Лъв в годината на Огнената маймуна

30.03.201606177

В годината на Огнената маймуна ще се заредите с амбиции за увеличаване на материалните ви притежания. Това обаче ще се постигне само с цената на много работа, като най-успешна за вас ще е творческата сфера

Зодия Лъв - Четирите най-добри манипулатори сред зодиите

Четирите най-добри манипулатори сред зодиите

14.02.2016075882

За 4 зодии не е никакъв проблем да влияят на околните. Те няма защо да учат техниките за манипулация, понеже те са им вродени, и много лесно могат обработят отсрещния човек.

Зодия Лъв - Четирите зодии, които са непобедими

Четирите зодии, които са непобедими

13.02.2016285355

На някои зодии не е необходимо да им напомняте колко са силни и смели, защото те сами отлично знаят това. 4 зодии са непобедими и могат да се справят с всякакви житейски трудности.

Зодия Лъв - Четирите най-креативни зодии в хороскопа

Четирите най-креативни зодии в хороскопа

22.11.2015450473

Без съмнение всяка зодия си има своите положителни и отрицателни черти. Едни са надарени със силна водя, други – с чувство за справедливост, а трети са толкова изобретателни, че околните понякога се чудят откъде им идват всички гениални идеи.

Зодия Лъв - Недостатъци на зодия Лъв

Недостатъци на зодия Лъв

06.11.201567744

Недостатъците на всяка зодия са различни - родените под знака на Лъва са известни с прекалено гордия си и властен характер. Разберете ли, че един човек е Лъв, трябва да сте наясно, че с него шега не бива и че той е много самолюбив.

На текущата подстраница ще намериш подбрани любопитни теми и публикации относно Зодия Лъв. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Зодия Лъв. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Зодия Лъв. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Зодия Лъв. Зодия Лъв, снимки и класации.