Ето кои са зодиите, които винаги казват истината

Ето кои са зодиите, които винаги казват истината

0

Ако не се страхувате да разберете истината за себе си, трябва да се обърнете към 4 зодии, които не се свенят да бъдат искрени докрай, дори и това да ги прави груби, нетактични и студени.

1

Зодиакални знаци

Зодиакални знаци - Новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Зодиакални знаци. Материали за Зодиакални знаци от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Зодиакални знаци.
Зодиакални знаци - Виж каква е твоята житейска мисия според зодията

Виж каква е твоята житейска мисия според зодията

23.05.201709959

Според астрологията житейската ни мисия се определя от зодиакалния знак и затова всеки човек познава зодията си, но на малцина им е известен лунния знак или пък асцендента.

Зодиакални знаци - Кой приказен герой си според зодията

Кой приказен герой си според зодията

22.11.2016066617

Ако до сега не сте се припознали в някои от фантастичните герои, може да откриете кой от тях най-много прилича на вас според зодията.

Зодиакални знаци - НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

25.09.20160439

В официално изявление НАСА отрече да е откривала 13-ти зодиакален знак Змиеносец и да е преподреждала останалите 12 зодии, тъй като Агенцията не се занимава с хороскопи, а с астрономия.

Зодиакални знаци - Какво да подарим на различните зодии за Свети Валентин

Какво да подарим на различните зодии за Свети Валентин

14.02.201606588

Едва няколко дни ни делят от най-романтичния празник през годината Свети Валентин. Нумеролозите ни дават най-точни насоки за това кой е най-добрият подарък за половинката според зодията.

Зодиакални знаци - Четирите зодии, които са непобедими

Четирите зодии, които са непобедими

13.02.2016285267

На някои зодии не е необходимо да им напомняте колко са силни и смели, защото те сами отлично знаят това. 4 зодии са непобедими и могат да се справят с всякакви житейски трудности.

Зодиакални знаци - Трите зодии, които трудно ще забравите

Трите зодии, които трудно ще забравите

29.01.2016278135

Разделите са нещо нормално в наши дни. Хората достигат до момент във връзката си, в който усещат, че тя се е изчерпала и разделят пътищата си.

Зодиакални знаци - Къде трябва да пътуват различните зодии

Къде трябва да пътуват различните зодии

25.08.2015011451

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват някъде. Специалистите смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и дискомфортно на други.

Зодиакални знаци - Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

15.08.201504256

Юпитер премина от Лъв към Дева и ще остане в земния знак до 10 септември 2016 година. Това движение ще направи сполучливи определени сфери за някои зодиакални знаци.

Зодиакални знаци - Кой е късметлийският ви сезон според зодията

Кой е късметлийският ви сезон според зодията

29.07.2015562075

В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени, водни, земни и въздушни, имат определен сезон в година, в който късметът им е най-силен, и в който почти не се срещат с проблемите.

Зодиакални знаци - Типовете съвместимост между зодиакалните знаци

Типовете съвместимост между зодиакалните знаци

19.07.2015233989

Още в кариерата си като брачен консултант психологът Карл Густав Юнг е забелязал повтаряща се връзка между браковете на клиентите си и техните зодии. Обособени са 7 типа съвместимост.

На текущата подстраница ще намериш избрани заглавия и статии за Зодиакални знаци. Екипът на Съновник.бг се старае да добавя постоянно разнородни материали за Зодиакални знаци. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Зодиакални знаци. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Зодиакални знаци. Зодиакални знаци, снимки и мнения.