Кой приказен герой си според зодията

Кой приказен герой си според зодията

0

Ако до сега не сте се припознали в някои от фантастичните герои, може да откриете кой от тях най-много прилича на вас според зодията.

1

Зодиакални знаци

Зодиакални знаци - Новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Зодиакални знаци. Материали за Зодиакални знаци от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Зодиакални знаци.
Зодиакални знаци - НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

25.09.20160428

В официално изявление НАСА отрече да е откривала 13-ти зодиакален знак Змиеносец и да е преподреждала останалите 12 зодии, тъй като Агенцията не се занимава с хороскопи, а с астрономия.

Зодиакални знаци - Какво да подарим на различните зодии за Свети Валентин

Какво да подарим на различните зодии за Свети Валентин

14.02.201606580

Едва няколко дни ни делят от най-романтичния празник през годината Свети Валентин. Нумеролозите ни дават най-точни насоки за това кой е най-добрият подарък за половинката според зодията.

Зодиакални знаци - Четирите зодии, които са непобедими

Четирите зодии, които са непобедими

13.02.2016284170

На някои зодии не е необходимо да им напомняте колко са силни и смели, защото те сами отлично знаят това. 4 зодии са непобедими и могат да се справят с всякакви житейски трудности.

Зодиакални знаци - Трите зодии, които трудно ще забравите

Трите зодии, които трудно ще забравите

29.01.2016278040

Разделите са нещо нормално в наши дни. Хората достигат до момент във връзката си, в който усещат, че тя се е изчерпала и разделят пътищата си.

Зодиакални знаци - Къде трябва да пътуват различните зодии

Къде трябва да пътуват различните зодии

25.08.2015011407

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват някъде. Специалистите смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и дискомфортно на други.

Зодиакални знаци - Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

15.08.201504250

Юпитер премина от Лъв към Дева и ще остане в земния знак до 10 септември 2016 година. Това движение ще направи сполучливи определени сфери за някои зодиакални знаци.

Зодиакални знаци - Кой е късметлийският ви сезон според зодията

Кой е късметлийският ви сезон според зодията

29.07.2015561125

В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени, водни, земни и въздушни, имат определен сезон в година, в който късметът им е най-силен, и в който почти не се срещат с проблемите.

Зодиакални знаци - Типовете съвместимост между зодиакалните знаци

Типовете съвместимост между зодиакалните знаци

19.07.2015233086

Още в кариерата си като брачен консултант психологът Карл Густав Юнг е забелязал повтаряща се връзка между браковете на клиентите си и техните зодии. Обособени са 7 типа съвместимост.

Зодиакални знаци - Значението на асцендента в хороскопа

Значението на асцендента в хороскопа

08.06.2015316880

Асцендентът определя поведението на човека, точно така както и зодиакалният знак, под който е роден. Асцендентът предизвиква реакциите на всеки човек към света.

Зодиакални знаци - Житейската мисия на всяка зодия

Житейската мисия на всяка зодия

09.05.2015030670

Всеки зодиакален знак има своя житейска мисия, която трябва да изпълни. Овенът е жизнерадостен слънчев знак. Мисията на хората, които са родени под знака на Овена, е да заредят със своята слънчева енергия останалите.

На текущата подстраница ще намериш избрани заглавия и статии за Зодиакални знаци. Екипът на Съновник.бг се старае да добавя постоянно разнородни материали за Зодиакални знаци. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Зодиакални знаци. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Зодиакални знаци. Зодиакални знаци, снимки и мнения.