Какво предсказват числата в сънищата ни

Какво предсказват числата в сънищата ни

3

В древните науки за числата се смята, че те отразяват в голяма степен аспектите в човешкия живот. Числата, които сънуваме също носят определено и конкретно значение.

1

Значение на числата

Значение на числата - Актуални текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Значение на числата. Любопитни статии за Значение на числата от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Значение на числата.
Значение на числата - Числата според фън шуй

Числата според фън шуй

20.08.2015129000

Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.

Значение на числата - Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

30.10.201407329

Според наблюденията на Зигмунд Фройд числата и цветовете, които сънуваме, могат ясно да посочат подсъзнателните ни мисли и желания, ако бъдат изтълкувани.

Значение на числата - Какво издава любимото число за характера

Какво издава любимото число за характера

18.06.201436915

Редица експерти казват, че любимите ни неща могат да издадат някои черти на характера ни. Това се отнася и за любимото ни число според нумеролозите.

Значение на числата - Вижте числото на разума си и какво говори за вас

Вижте числото на разума си и какво говори за вас

15.03.20141226945

За определяне на това число са ви нужни две ключови числа – датата ви на раждане, от която ще вземете под внимание само деня на раждане, без месеца и годината и числото на името ви.

Значение на числата - Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

23.11.2013410622

Според нумеролозите сборът от цифрите на телефонния ви номер може да е причина за множество несполуки, но може да ви донесе и късмет в професията и дейностите, с които се занимавате.

Значение на числата - Силата на числата

Силата на числата

18.03.2012915232

Числата носят уникална сила и вибрации, които се отразяват в живота на човек. Едно символизира силна енергия, две е символ за мек характер, пет е числото за ентусиазъм и риск.

Значение на числата - Как да изчислим числото на живота си?

Как да изчислим числото на живота си?

21.02.20111735288

Изчислете своето индивидуално число, разберете с какъв знак ви бележи то и с каква съдба и характер ви е орисало. Числата от 1 до 9 упражняват влияние върху нашия живот и индивидуалност.

На текущата страница ще откриеш подбрани любопитни теми и статии за Значение на числата. Екипът на Съновник.бг се стреми да публикува често различни материали на тема Значение на числата. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Значение на числата. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Значение на числата. Значение на числата, съвети и отзиви.