Какво предсказват числата в сънищата ни

Какво предсказват числата в сънищата ни

3

В древните науки за числата се смята, че те отразяват в голяма степен аспектите в човешкия живот. Числата, които сънуваме също носят определено и конкретно значение.

1

Значение на числата

Значение на числата - Актуални текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Значение на числата. Любопитни статии за Значение на числата от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Значение на числата.
Значение на числата - Числата според фън шуй

Числата според фън шуй

20.08.2015130950

Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.

Значение на числата - Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

30.10.201408264

Според наблюденията на Зигмунд Фройд числата и цветовете, които сънуваме, могат ясно да посочат подсъзнателните ни мисли и желания, ако бъдат изтълкувани.

Значение на числата - Какво издава любимото число за характера

Какво издава любимото число за характера

18.06.201407389

Редица експерти казват, че любимите ни неща могат да издадат някои черти на характера ни. Това се отнася и за любимото ни число според нумеролозите.

Значение на числата - Вижте числото на разума си и какво говори за вас

Вижте числото на разума си и какво говори за вас

15.03.2014028968

За определяне на това число са ви нужни две ключови числа – датата ви на раждане, от която ще вземете под внимание само деня на раждане, без месеца и годината и числото на името ви.

Значение на числата - Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

23.11.2013011078

Според нумеролозите сборът от цифрите на телефонния ви номер може да е причина за множество несполуки, но може да ви донесе и късмет в професията и дейностите, с които се занимавате.

Значение на числата - Силата на числата

Силата на числата

18.03.2012015790

Числата носят уникална сила и вибрации, които се отразяват в живота на човек. Едно символизира силна енергия, две е символ за мек характер, пет е числото за ентусиазъм и риск.

Значение на числата - Как да изчислим числото на живота си?

Как да изчислим числото на живота си?

21.02.2011038443

Изчислете своето индивидуално число, разберете с какъв знак ви бележи то и с каква съдба и характер ви е орисало. Числата от 1 до 9 упражняват влияние върху нашия живот и индивидуалност.