Какво предсказват числата в сънищата ни

Какво предсказват числата в сънищата ни

3

В древните науки за числата се смята, че те отразяват в голяма степен аспектите в човешкия живот. Числата, които сънуваме също носят определено и конкретно значение.

1

Значение на числата

Значение на числата - Актуални текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Значение на числата. Любопитни статии за Значение на числата от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Значение на числата.
Значение на числата - Числата според фън шуй

Числата според фън шуй

20.08.2015129344

Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.

Значение на числата - Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

30.10.201407458

Според наблюденията на Зигмунд Фройд числата и цветовете, които сънуваме, могат ясно да посочат подсъзнателните ни мисли и желания, ако бъдат изтълкувани.

Значение на числата - Какво издава любимото число за характера

Какво издава любимото число за характера

18.06.201407015

Редица експерти казват, че любимите ни неща могат да издадат някои черти на характера ни. Това се отнася и за любимото ни число според нумеролозите.

Значение на числата - Вижте числото на разума си и какво говори за вас

Вижте числото на разума си и какво говори за вас

15.03.2014027885

За определяне на това число са ви нужни две ключови числа – датата ви на раждане, от която ще вземете под внимание само деня на раждане, без месеца и годината и числото на името ви.

Значение на числата - Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

Съвпада ли телефонният ви номер с целите ви

23.11.2013010653

Според нумеролозите сборът от цифрите на телефонния ви номер може да е причина за множество несполуки, но може да ви донесе и късмет в професията и дейностите, с които се занимавате.

Значение на числата - Силата на числата

Силата на числата

18.03.2012015347

Числата носят уникална сила и вибрации, които се отразяват в живота на човек. Едно символизира силна енергия, две е символ за мек характер, пет е числото за ентусиазъм и риск.

Значение на числата - Как да изчислим числото на живота си?

Как да изчислим числото на живота си?

21.02.2011035974

Изчислете своето индивидуално число, разберете с какъв знак ви бележи то и с каква съдба и характер ви е орисало. Числата от 1 до 9 упражняват влияние върху нашия живот и индивидуалност.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...