Символика и значение на сивия цвят

Символика и значение на сивия цвят

Съществува цяла наука за влиянието, което оказват цветовете върху физическата и психическата природа на човека. От столетия се знае, че те могат да променят в една или друга посока нашите възприятия и вътрешно състояние.

1

Значение на цветовете

Значение на цветовете - Новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Значение на цветовете. Любопитни статии за Значение на цветовете от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Значение на цветовете.
Значение на цветовете - Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

23.09.201506047

Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек

Значение на цветовете - Символика и значение на белия цвят

Символика и значение на белия цвят

18.07.201503279

Белият цвят предизвиква у повечето хора усещане за лекота и тишина‚ хлад и светлина. Това е цветът на искреността‚ идеала‚ въображението и мечтите‚ символ на истината и невинността.

Значение на цветовете - Символика и значение на черния цвят

Символика и значение на черния цвят

07.07.201505924

В нашата митология черният цвят се свързва с отвъдното и смъртта, със злите сили и нещастието. Той е символ на бездната, всичко необятно и неизмеримо, непонятно и плашещо.

Значение на цветовете - Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

30.10.201407640

Според наблюденията на Зигмунд Фройд числата и цветовете, които сънуваме, могат ясно да посочат подсъзнателните ни мисли и желания, ако бъдат изтълкувани.

Значение на цветовете - Цветовете в съня

Цветовете в съня

16.06.2014011207

Зеленият цвят в съня ви символизира положителна промяна. Кафявият цвят в съня ви е символ на семейното щастие и спокойствие.

Значение на цветовете - Кои цветове да носим на работа за вдъхновение

Кои цветове да носим на работа за вдъхновение

25.02.201402348

Неписано правило в работните среди гласи, че служителите в офиса трябва да се обличат в неутрални тонове, но според специалистите по цветовете така човек крие истинската си същност.

Значение на цветовете - Какво издават любимите ни цветове

Какво издават любимите ни цветове

05.10.201305691

Всеки един цвят си има свои символ, тежест, внушение, емоционална натовареност или религиозни убеждения. Доказано е, че цветовете могат да въздействат на човек оптически, физически и емоционално.

Значение на цветовете - Символика на цветовете в сънищата

Символика на цветовете в сънищата

07.08.201303722

Различните цветове в съня ви имат различно значение. Като цяло белият, жълтият, тюркоазеният цвят, както и светлозеленият, са символ на позитивни сили.

Значение на цветовете - Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

02.08.2013012521

Обличайки тоалета си за деня, обърнете внимание на конците, които са полепнали по него, и може сами да предскажете какво ви очаква в бъдеще. От значение е цветът, които носи определено послание и има специфично значение.

Значение на цветовете - Какво символизират цветовете

Какво символизират цветовете

17.06.201305791

Цветовете говорят на всички езици – тази крилата фраза, написана за първи път през 1721 г. , е в пълна сила до ден днешен. Значенията на цветовете са важни за много аспекти от живота – как да декорирате дома си, в какъв цвят да се облечете и др.