Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

Облаците са природно явление, което може да предизвика у нас както възхищение, така и страх. Тяхната поява в сънищата ни също буди контрастни емоции и се тълкува по различни начини.

1

Значение на сънищата

Значение на сънищата - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Значение на сънищата. Материали за Значение на сънищата от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на сънищата.
Значение на сънищата - Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

16.09.201701691

Животните се появяват в съня ни, за да ни дадат някакъв знак. Така например, присъни ли ви се хамелеон, това означава, че някой от обкръжението ви не е напълно открит с вас или ви лъже.

Значение на сънищата - Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

14.09.20170208

Вратата се свързва с домашния уют и семейството. Затова и някои от сънищата, в които присъства, имат връзка с нашите родственици и отношенията ни с тях. Друг път обаче сънищата са насочени единствено към нас.

Значение на сънищата - Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

04.08.20170329

Сънищата, които по някакъв начин са свързани с огън, са доста страшни и трудно заличими от съзнанието. Въпреки това те невинаги са предшественик на трагедии и бедствия. Вижте какво можете да очаквате в живота си, ако видите в съня си тази опасна стихия.

Значение на сънищата - Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

04.07.20170409

Присъствието на летателния апарат в съновидението ви може да е знак и за някои предстоящи промени в живота ви. Вижте какво трябва да имате предвид, ако сънувате самолет.

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата за различните водни обитатели

Какво вещаят сънищата за различните водни обитатели

04.03.20170994

Като цяло рибите се появяват в човешките сънища, за да предскажат успех и късмет, но в същото време, ако ги сънувате умрели, може да Ви очакват много нещастия, включително и загуба на любим човек.

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата за различните животни

Какво вещаят сънищата за различните животни

16.01.2017012546

Според гадателите всяко отделно животно вещае различни неща. Ако сънувате мишка, не мислете, че ви очаква нещо добро. Ситуацията обаче с хамстер в съня ви е доста по-различна и там може да се надявате на работни успехи.

Значение на сънищата - Различни цветя в съня - как да ги тълкуваме

Различни цветя в съня - как да ги тълкуваме

13.01.201702804

Ако в съня ви се появят теменужки, лилия, нарцис, рози или дори бърз, в галерията горе може да разберете какво означават и как да действате за в бъдеще

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата, свързани с различни професии

Какво вещаят сънищата, свързани с различни професии

21.12.201602324

Сънищата, свързани с професии, са особено интригуващи, защото в тях се крие онази подсъзнателна нишка, която може да бъде проследена и да определи какво ни очаква в бъдеще. Ето защо тук ще Ви разкрием какво вероятно се крие зад тези сънища

Значение на сънищата - Ако различни птици спохождат съня ви, вижте какво да очаквате

Ако различни птици спохождат съня ви, вижте какво да очаквате

18.12.201605231

Ако видите бухал в съня ви, не вещае нищо добро, а е символ на предателство от близки хора. Кои са най-страшните птици, които могат да посетят сънищата ви, научете тук

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата за различните зеленчуци

Какво вещаят сънищата за различните зеленчуци

21.11.201601592

Като цяло се възприема, че сънищата, в които има зеленчуци, са символ на необходимостта на човек от духовна храна. Вижте кой зеленчук какви символи носи в съня ви

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...