Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

Свещите внасят уют в дома ни и правят миговете с любимите хора красиви и приятни. Невинаги обаче тяхната поява в сънищата ни може да се свърже с романтични преживявания.

1

Значение на сънищата

Значение на сънищата - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Значение на сънищата. Материали за Значение на сънищата от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на сънищата.
Значение на сънищата - Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

29.09.20170164

Дъгата е едно от най-обаятелните природни явления, които можем да видим на небето. Неслучайно е присъства в платната на малки и големи художници, както и в литературните произведения на знаменити автори.

Значение на сънищата - Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

27.09.20170161

Чашата определено не е елемент, който често се появява в нашите сънища, но пък това не бива да ни кара да се отнасяме с пренебрежение към нея. Всъщност чашата също има своите значения, които подсказват за преломни моменти в нашия живот.

Значение на сънищата - Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

19.09.20170143

Облаците са природно явление, което може да предизвика у нас както възхищение, така и страх. Тяхната поява в сънищата ни също буди контрастни емоции и се тълкува по различни начини.

Значение на сънищата - Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

16.09.201707871

Животните се появяват в съня ни, за да ни дадат някакъв знак. Така например, присъни ли ви се хамелеон, това означава, че някой от обкръжението ви не е напълно открит с вас или ви лъже.

Значение на сънищата - Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

14.09.20170338

Вратата се свързва с домашния уют и семейството. Затова и някои от сънищата, в които присъства, имат връзка с нашите родственици и отношенията ни с тях. Друг път обаче сънищата са насочени единствено към нас.

Значение на сънищата - Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

04.08.20170378

Сънищата, които по някакъв начин са свързани с огън, са доста страшни и трудно заличими от съзнанието. Въпреки това те невинаги са предшественик на трагедии и бедствия. Вижте какво можете да очаквате в живота си, ако видите в съня си тази опасна стихия.

Значение на сънищата - Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

04.07.20170478

Присъствието на летателния апарат в съновидението ви може да е знак и за някои предстоящи промени в живота ви. Вижте какво трябва да имате предвид, ако сънувате самолет.

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата за различните водни обитатели

Какво вещаят сънищата за различните водни обитатели

04.03.201701019

Като цяло рибите се появяват в човешките сънища, за да предскажат успех и късмет, но в същото време, ако ги сънувате умрели, може да Ви очакват много нещастия, включително и загуба на любим човек.

Значение на сънищата - Какво вещаят сънищата за различните животни

Какво вещаят сънищата за различните животни

16.01.2017013012

Според гадателите всяко отделно животно вещае различни неща. Ако сънувате мишка, не мислете, че ви очаква нещо добро. Ситуацията обаче с хамстер в съня ви е доста по-различна и там може да се надявате на работни успехи.

Значение на сънищата - Различни цветя в съня - как да ги тълкуваме

Различни цветя в съня - как да ги тълкуваме

13.01.201702843

Ако в съня ви се появят теменужки, лилия, нарцис, рози или дори бърз, в галерията горе може да разберете какво означават и как да действате за в бъдеще

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни