Ако сънуваш вълци, се подготви за това

Ако сънуваш вълци, се подготви за това

Вълкът символизира свободата и независимостта, а глутницата вълци от древни времена е смятаната за олицетворение на преданост към семейството. Според обстоятелствата в сънищата ви обаче тези животни могат да означават няколко неща.

1

Значение на сънищата

Значение на сънищата - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Значение на сънищата. Материали за Значение на сънищата от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на сънищата.
Значение на сънищата - Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

30.12.2017014979

Символите в съня може и трябва да се тълкуват, тъй като подсъзнанието ни се опитва да ни предаде информация, която съзнанието ни не забелязва или потиска. Сънят може да ни предскаже и приближаваща смърт.

Значение на сънищата - Тълкувай най-скандалните еротични сънища правилно! Виж тук

Тълкувай най-скандалните еротични сънища правилно! Виж тук

12.12.20170597

Еротичните сънища могат да са много приятни, страстни и реалистинчи, особено когато в тях участва обектът на вашите фантазии и чувства. Понякога обаче могат да са скандални и плашещи.

Значение на сънищата - Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

10.12.20170536

Усещането за липса на независимост, за некомпетентност или неразбиране са едни от основните причини за появата на кошмарите. Замисли се!

Значение на сънищата - Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

27.10.20170280

Свещите внасят уют в дома ни и правят миговете с любимите хора красиви и приятни. Невинаги обаче тяхната поява в сънищата ни може да се свърже с романтични преживявания.

Значение на сънищата - Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

29.09.20170183

Дъгата е едно от най-обаятелните природни явления, които можем да видим на небето. Неслучайно е присъства в платната на малки и големи художници, както и в литературните произведения на знаменити автори.

Значение на сънищата - Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

27.09.20170204

Чашата определено не е елемент, който често се появява в нашите сънища, но пък това не бива да ни кара да се отнасяме с пренебрежение към нея. Всъщност чашата също има своите значения, които подсказват за преломни моменти в нашия живот.

Значение на сънищата - Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

19.09.20170166

Облаците са природно явление, което може да предизвика у нас както възхищение, така и страх. Тяхната поява в сънищата ни също буди контрастни емоции и се тълкува по различни начини.

Значение на сънищата - Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

16.09.201708517

Животните се появяват в съня ни, за да ни дадат някакъв знак. Така например, присъни ли ви се хамелеон, това означава, че някой от обкръжението ви не е напълно открит с вас или ви лъже.

Значение на сънищата - Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

14.09.20170405

Вратата се свързва с домашния уют и семейството. Затова и някои от сънищата, в които присъства, имат връзка с нашите родственици и отношенията ни с тях. Друг път обаче сънищата са насочени единствено към нас.

Значение на сънищата - Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

04.08.20170427

Сънищата, които по някакъв начин са свързани с огън, са доста страшни и трудно заличими от съзнанието. Въпреки това те невинаги са предшественик на трагедии и бедствия. Вижте какво можете да очаквате в живота си, ако видите в съня си тази опасна стихия.