Сънували сте нож? Ето за какво да внимавате

Сънували сте нож? Ето за какво да внимавате

В сънищата образът на това оръжие има връзка с някакви неприятности, но в зависимост от останалите обстоятелства сънят може да вещае различни събития.

1

Значение на сънищата

Значение на сънищата - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Значение на сънищата. Материали за Значение на сънищата от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на сънищата.
Значение на сънищата - Сънища в четвъртък срещу петък

Сънища в четвъртък срещу петък

06.04.2018117040

Пророческите сънища често спохождат хората в нощта четвъртък срещу петък. В нощта срещу петък трябва да се обърне голямо внимание на детайлите, които виждате в съня си.

Значение на сънищата - Това за 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

Това за 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

05.03.2018016311

Ако ви се случва да сънувате бившата си половинка, дори и да сте се разделили преди няколко години, задължително разгледайте нашата галерия, защото тя посочва причините за тези сънища.

Значение на сънищата - Как да тълкуваме сънищата с кукли

Как да тълкуваме сънищата с кукли

03.03.20180163

Куклите са играчки, наподобяващи хора. Почти всеки си е играл с кукли в детските си години. Затова и повечето от нас изпитват умиление и носталгия, когато видят кукла. Но понякога куклите могат да предизвикат и негативни емоции, особено когато се. . .

Значение на сънищата - Ако сънуваш вълци, се подготви за това

Ако сънуваш вълци, се подготви за това

18.02.20180412

Вълкът символизира свободата и независимостта, а глутницата вълци от древни времена е смятаната за олицетворение на преданост към семейството. Според обстоятелствата в сънищата ви обаче тези животни могат да означават няколко неща.

Значение на сънищата - Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

30.12.2017015828

Символите в съня може и трябва да се тълкуват, тъй като подсъзнанието ни се опитва да ни предаде информация, която съзнанието ни не забелязва или потиска. Сънят може да ни предскаже и приближаваща смърт.

Значение на сънищата - Тълкувай най-скандалните еротични сънища правилно! Виж тук

Тълкувай най-скандалните еротични сънища правилно! Виж тук

12.12.20170727

Еротичните сънища могат да са много приятни, страстни и реалистинчи, особено когато в тях участва обектът на вашите фантазии и чувства. Понякога обаче могат да са скандални и плашещи.

Значение на сънищата - Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

10.12.20170642

Усещането за липса на независимост, за некомпетентност или неразбиране са едни от основните причини за появата на кошмарите. Замисли се!

Значение на сънищата - Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

Сънувал си свещ? По-добре е да си нащрек

27.10.20170297

Свещите внасят уют в дома ни и правят миговете с любимите хора красиви и приятни. Невинаги обаче тяхната поява в сънищата ни може да се свърже с романтични преживявания.

Значение на сънищата - Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

29.09.20170203

Дъгата е едно от най-обаятелните природни явления, които можем да видим на небето. Неслучайно е присъства в платната на малки и големи художници, както и в литературните произведения на знаменити автори.

Значение на сънищата - Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

27.09.20170256

Чашата определено не е елемент, който често се появява в нашите сънища, но пък това не бива да ни кара да се отнасяме с пренебрежение към нея. Всъщност чашата също има своите значения, които подсказват за преломни моменти в нашия живот.