Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

9

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях.

1

Значение на имената

Значение на имената - Последните текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Значение на имената. Материали за Значение на имената от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на имената.
Значение на имената - Символика и значение на имената

Символика и значение на имената

09.10.2013715997

Според символиката си имената се делят на няколко групи. Те могат да са пожелателни, за живот и здраве, за качества на характера и др.

Значение на имената - Етимология и значение на имената

Етимология и значение на имената

30.03.2013115981

Каквото е името му, такъв ще е и той. В древността колкото повече имена имал даден бог, толкова повече сили и способности притежавал. Когато се молели за помощ, древните хора изричали всичките му названия.

Значение на имената - Растения и дървета - значение на имената им

Растения и дървета - значение на имената им

10.02.201305508

Вече стана ясно, че за древните гърци и римляни почти всичко е имало своето на моменти недостатъчно обосновано символично значение. Дори ядливите растения и дърветата.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...