Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

9

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях.

1

Значение на имената

Значение на имената - Последните текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Значение на имената. Материали за Значение на имената от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Значение на имената.
Значение на имената - Символика и значение на имената

Символика и значение на имената

09.10.2013715844

Според символиката си имената се делят на няколко групи. Те могат да са пожелателни, за живот и здраве, за качества на характера и др.

Значение на имената - Етимология и значение на имената

Етимология и значение на имената

30.03.2013115925

Каквото е името му, такъв ще е и той. В древността колкото повече имена имал даден бог, толкова повече сили и способности притежавал. Когато се молели за помощ, древните хора изричали всичките му названия.

Значение на имената - Растения и дървета - значение на имената им

Растения и дървета - значение на имената им

10.02.201305431

Вече стана ясно, че за древните гърци и римляни почти всичко е имало своето на моменти недостатъчно обосновано символично значение. Дори ядливите растения и дърветата.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и публикации за Значение на имената. Екипът на Съновник.бг се старае да публикува често разнообразни текстове на тема Значение на имената. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Значение на имената. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Значение на имената. Значение на имената, съвети и класации.