Кое митично същество си според зодията

Кое митично същество си според зодията

0

Чертите на всеки зодиакален знак могат идеално да се впишат в описанията за част от митологичните същества през Древността. Може да разберете с кое от древните създания си приличате по нрав, спрямо зодията.

1

Змей

Змей - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Змей. Нашите статии за Змей от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Змей.
Змей - Легенда за змея Черноглав

Легенда за змея Черноглав

20.12.201501075

Дори и днес в селата на Видинския край могат да се видят много килими и ковьори със змейски шарки и образи на Змея Черноглав. Най-характерни са килимите на хората в село Киреево.

Змей - Митичното чудовище левиатан

Митичното чудовище левиатан

25.07.201403367

Тези сепии няма как да се срещнат толкова често, тъй като те живеят на най-трудно достъпните океански дълбини, където могат да си набавят достатъчно храна.

Змей - Самодиви и духове закрилят някои български имена

Самодиви и духове закрилят някои български имена

24.07.2014116094

В старите народни предания се казва, че някои български имена са покровителствани от самодиви и духове, които в славянската митология са наричани домовики или домовници.

На текущата страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Змей. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Змей. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Змей. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Змей. Змей, съвети и класации.