Украински селянин уби зловещото създание Чупакабра

Украински селянин уби зловещото създание Чупакабра

0

Чудовището Чупакабра дълго време е тероризирало украинско село. Най-накрая обаче то е било умъртвено.

1

Зверове

Зверове - Актуални заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Зверове. Нашите статии за Зверове от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Зверове.
Зверове - Любопитни факти от древен Китай

Любопитни факти от древен Китай

08.08.201126124

В древен Китай било често срещано явление отвличането на деца с цел превръщането им в зверове. Това ставало чрез отрязване на кожата им и закрепване на животинска козина.

Зверове - Зверове и дракони - как реалността създава митове

Зверове и дракони - как реалността създава митове

23.03.201133687

Драконите и други митични същества вероятно са създадени на базата на истински животни, каквито са например летящите дракони от Югоизточна Азия, якатият дракон и китайските алигатори.

Зверове - Митичните зверове - съществуват ли наистина?

Митичните зверове - съществуват ли наистина?

10.03.20111012364

Съществували ли са наистина митичните зверове като Неси, Огопого, русалката Фийджи и Голямата стъпка? Доказателства за съществуването им не са открити, но легендите за тях са живи.

Зверове - Легенда за Жеводанския върколак

Легенда за Жеводанския върколак

01.07.201037944

Историите за хората-зверове често се срещат в легендите и летописите. Сред най-известните върколаци в Европа е Жеводанският звяр, тероризирал хората по времето на Людовик ХV.

Зверове - 8-тонен крокодил замезвал с динозаври

8-тонен крокодил замезвал с динозаври

20.11.200916313

Грамадни крокодили са били смъртната заплаха за древните динозаври. Останки на прародителите на съвременните крокодили бяха открити в Сахара. Зверовете са тежали по 8 тона.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш подбрани материали и статии за Зверове. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Зверове. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Зверове. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Зверове. Зверове, съвети и отзиви.