Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

0

Стъпили здраво за Земята, ние всяка вечер имаме възможност да наблюдаваме звездното небе. Снимки и на най-отдалечени звезди могат лесно да бъдат открити в интернет. Днес обаче от НАСА предлагат един по-интересен кадър.

1

Звездно небе

Звездно небе - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Звездно небе. Материали за Звездно небе от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Звездно небе.
Звездно небе - Подземен звезден небосвод

Подземен звезден небосвод

19.10.201302250

Нова Зеландия е известна като страна на чудесата. Тя съчетава в себе си изумителни пейзажи и космополитни градове с малки маорски селища в една изключително положителна хармония.

Звездно небе - Голямата мечка

Голямата мечка

28.05.201302865

Съзвездието Голямата мечка е известно на хората от древността. Древните гърци са смятали, че съзвездието е самата нимфа Калисто, която е била любима на самия Зевс.

Звездно небе - Дъжд от падащи звезди тази нощ - намислете си желание!

Дъжд от падащи звезди тази нощ - намислете си желание!

22.04.201327692

Ако и вие сте от хората, които са твърде заети за да спрат и да помиришат розите“ тази вечер имате възможността да станете свидетели на спираща дъха гледка.

Звездно небе - Какво представляват звездните медузи

Какво представляват звездните медузи

29.01.201302078

Звездните медузи, известни още като звездно желе, са явление, което се получава при метеоритен дъжд. Вместо метеорит на земята пада не огромно парче камък или метал, а вещество, което прилича на медуза.

На тази страница ще намериш избрани заглавия и статии за Звездно небе. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Звездно небе. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Звездно небе. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Звездно небе. Звездно небе, съвети и отзиви.