Сънят атакува! Какво не знаем за нарколепсията

Сънят атакува! Какво не знаем за нарколепсията

0

Нарколепсията – това малко известно заболяване, е изключителни сериозно. Запознайте се с всичко важно, което е нужно да знаете, когато сънят атакува.

1

Заспиване

Заспиване - Актуални теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Заспиване. Любопитни статии за Заспиване от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Заспиване.
Заспиване - Практични съвети за бързо заспиване

Практични съвети за бързо заспиване

19.11.201514093

Безсънието може и да не изглежда като сериозен проблем, но всеки, който го е изпитал на гърба си, знае колко изнервящо е то и как понижава качеството на живот.

Заспиване - Как да заспя бързо?

Как да заспя бързо?

24.10.201515096

Съвременният човек, особено жителят на големия град често среща трудности със заспиването. След дългия и напрегнат ден сънят не идва, въпреки че тялото е изтощено и човек усеща, че всеки момент ще заспи, но сънят не идва.

Заспиване - Добрият сън идва лесно с тези съвети!

Добрият сън идва лесно с тези съвети!

20.10.201501393

За да сме работоспособни и в добро настроение, трябва да сме се наспали добре. Ако не се наспим добре, се събуждаме в лошо настроение, всичко и всички ни дразнят и работата не върви така, както бихме искали.

Заспиване - Здравословният сън започва от полунощ

Здравословният сън започва от полунощ

20.08.20150768

За здравословен и качествен сън е важно да заспивате към полунощ, показва ново научно изследване. Според експертите времето, в което си лягате, е също толкова важно, колкото и броят на часовете, отделени за сън.

Заспиване - Заспиваме за 1 минута с метод на учен от Харвард

Заспиваме за 1 минута с метод на учен от Харвард

09.04.2015512979

Професор Андрю Уейл от университета Харвард е открил метод на дишане, с който може да заспим само за 1 минута. Методът се нарича 4-7-8 и е основан на йогийски практики.

Заспиване - Как да запазим съня си?

Как да запазим съня си?

25.11.201422179

Храни богати на магнезий са много подходящи за по-добър сън - бананите например съдържат този елемент, който действа като мускулен релаксант. Не заспивайте на светло, приглушете светлината или направо я загасете. Помислете си за нещо приятно

Заспиване - Учени определиха идеалното време за заспиване

Учени определиха идеалното време за заспиване

20.11.201436084

Финландски учени разгадаха кое е най-точното време, в което да се приготвим за сън, за да се събудим на другия ден напълно отпочинали, пише вестник Хелсингин саномат.

Заспиване - Как да се наспиваме бързо

Как да се наспиваме бързо

15.08.2014711622

Две денонощия без сън ни лишават от възможността да мислим адекватно. За да заспивате бързо, направете експеримент през уикенда и отбележете часа, в който ви се доспива ужасно.

Заспиване - Интересни факти за сънищата

Интересни факти за сънищата

12.06.2014219202

Не е ясно защо сънуваме хора и места, които не сме виждали в реалния живот. Мозъкът ни гледа сънищата така, както гледаме филм.

Заспиване - Мистериозна епидемия тормози казахстанско село

Мистериозна епидемия тормози казахстанско село

11.06.201411598

Жителите на казахстанското село Калачи са измъчвани от мистериозна епидемия, заради която някои от тях периодично заспиват, даже когато вървят.

На актуалната страница ще откриеш последните материали и статии относно Заспиване. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Заспиване. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Заспиване. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Заспиване. Заспиване, снимки и отзиви.