Отлагат заселването на Марс с още 5 години

Отлагат заселването на Марс с още 5 години

0

Проектът Mars One, който работи по колонизирането на Червената планета, ще отложи изпращането на първата мисия до Марс. Мисията ще се изпълни най-рано през 2031 година, казват създателите на програмата.

1

Заселване на Марс

Заселване на Марс - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Заселване на Марс. Нашите статии за Заселване на Марс от древността до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Заселване на Марс.
Заселване на Марс - Уникално! Мисия на дъното на океана готви астронавти за Марс

Уникално! Мисия на дъното на океана готви астронавти за Марс

28.07.20160204

Поредната мисия на дъното на океана, подготвяща астронавтите за мисия до Марс, ще стартира скоро. Тя е 21-вата по рода си.

Заселване на Марс - Как се оцелява на Марс се учат на Хаваите

Как се оцелява на Марс се учат на Хаваите

03.09.20150289

Генерална репетиция за предстоящото човешко пътуване до Марс стартира на Хаваите. От НАСА обявиха старта на експериментална мисия, в която специално избрани участници трябва да оцелеят психически и физически в ограничено пространство

Заселване на Марс - Мъж изпраща съпругата си на Марс с еднопосочен билет

Мъж изпраща съпругата си на Марс с еднопосочен билет

22.08.20150999

Щастливо жененият баща на две деца Джейсън Станфорд съобщи, че е готов да изпрати съпругата си Соня Метър с еднопосочен билет до Марс. Жената на живота му, с която той съжителства от повече от 15 години, е една от малцината избрани да заселят Марс

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани теми и статии за Заселване на Марс. Редакторският ни екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Заселване на Марс. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Заселване на Марс. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Заселване на Марс. Заселване на Марс, съвети и класации.