Водата чисти тялото от натрупани магии

Водата чисти тялото от натрупани магии

2

Къпането не само тонизира, но и предпазва от негативни влияния и магии от външния свят. Кога и защо трябва да се къпем, за да се отърсим от негативни енергии и заклинания.

1

Зареждане с Енергия

Зареждане с Енергия - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Зареждане с Енергия. Любопитни статии за Зареждане с Енергия от древността до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Зареждане с Енергия.
Зареждане с Енергия - Как да се заредите с енергия

Как да се заредите с енергия

16.04.201318708

За да се заредите с енергия, научете се да се събуждате правилно - след сън се протегнете като котка, за да активизирате мускулите си. Правете гимнастика сутрин.

Зареждане с Енергия - Дърветата – донори и вампири

Дърветата – донори и вампири

16.08.201216422

При контакт с дърво се получава активна обмяна на енергия, която спомага за оздравяването на човешкия организъм. Добре е да знаете кои дървета са донори, и кои са вампири.

Зареждане с Енергия - Прегърни дърво за сила и хармония

Прегърни дърво за сила и хармония

26.05.201236201

Според древни вярвания е много полезно поне веднъж в годината да прегърнете дърво. То ще зареди организма ви с хармония и сила.

Зареждане с Енергия - Как да съхраним щастието?

Как да съхраним щастието?

23.06.201133539

Кажете да на всичко, което ви зарежда с енергия, което ви кара да се усмихвате, отваря сърцето ви, изпълва ви с благодарност, отговаря на представите ви за идеално съществуване.

Зареждане с Енергия - Ароматите възстановяват аурата

Ароматите възстановяват аурата

23.01.201138643

Определени аромати възстановяват аурата, пазят от зли сили и недоброжелатели, помагат за любовните отношения, както и за разбирателството в семейството.

Зареждане с Енергия - Ваната с копър е магия за любов

Ваната с копър е магия за любов

30.11.200939261

Ваната с копър, лавандула и розмарин прави любовна магия. Тя зарежда тялото ви с любовна енергия и можете да привлечете всеки мъж, когото си пожелаете.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази подстраница ще намериш избрани любопитни теми и статии за Зареждане с Енергия. Екипът на Съновник.бг се старае да публикува често разнородни материали на тема Зареждане с Енергия. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Зареждане с Енергия. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Зареждане с Енергия. Зареждане с Енергия, съвети и мнения.