Магията Джу-Джу

Магията Джу-Джу

2

Вярвате или не, магиите съществуват - бели, черни, за любов, за пари или желаещи смъртта на някого. Джу-джу се използва във всички сфери на живота в Западна Африка.

1

Заклинания

Заклинания - Новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Заклинания. Материали за Заклинания от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Заклинания.

Популярни

Заклинания - Цигански заклинания и ритуали за лечение на треска

Цигански заклинания и ритуали за лечение на треска

16.11.201502052

Въпреки че циганите в Източна Европа имали желязно здраве заради живота на открито, който водели, на тях също им се случвало да се разболеят понякога.

Заклинания - Как да познаем дали ни е направена черна магия

Как да познаем дали ни е направена черна магия

06.04.20151323651

Черната магия се използва от зората на човешкото съществуване, защото оттогава съществува човешката завист и алчност. Противно на това, което много хора си представят, черната магия обикновено е поръчана от близки и роднини.

Заклинания - Урочасването се лекува с вода

Урочасването се лекува с вода

03.08.201432210063

Ако се чувствате отпаднали, възможно е някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна психическа енергия.

Заклинания - Как да призовем дух?

Как да призовем дух?

09.07.2014188793

Много хора се изкушават да призоват дух, за да разберат нещо за бъдещето. Но това е много опасно, затова, преди да вземете решение да викате духове, помислете дали е необходимо да безпокоите покойник.

Заклинания - Тайният код на заклинанията

Тайният код на заклинанията

25.10.20131217911

Правенето на магически ритуали почти винаги е съпътствано от използването на специални думи или изрази.

Заклинания - Как помага баенето

Как помага баенето

27.08.201319177

Баенето е познато от дълбока древност по българските земи. Основното целебно въздействие, което осъществява, е да накара болния да се отърси от страха и тревогата, възпрепятстващи оздравителния процес.

Заклинания - Заклинания за любов и вярност

Заклинания за любов и вярност

10.07.2013328243

Не е нужно да си надарен с определени свръхестествени сили, за да повлияеш на някого. Достатъчна е добра концентрация и силен енергиен заряд, който да въздейства спрямо вашето желание.

Заклинания - Баене - същност и ползи

Баене - същност и ползи

05.07.201329800

Баенето спада към лечебните обреди. Подобен вид лечебен обред е засвидетелствано по нашите земи още по времето на траките. Още древният летописец Ариан е писал за нимфи, способни да баят, чрез което премахвали човешките болки и страдания.

Заклинания - Древни проклятия

Древни проклятия

24.05.2013514183

Една от най-известните цивилизации, често прибягвала до тази прокоба, е римската. Наскоро учени от Университета в Сарагоса успяха да разчетат две оловни плочи от древния Рим.

Заклинания - Магията в подправките

Магията в подправките

23.01.2013414145

Магията представлява заклинания върху рецепти, които обикновено включват билки, подправки и растения. Ще се учудите колко много от подправките в кухненския ви шкаф могат да се използват за направата на магия.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и статии на тема Заклинания. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Заклинания. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Заклинания. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Заклинания. Заклинания, идеи и мнения.