Направи му най-лесната и ефективна магия за любов в домашни условия

Направи му най-лесната и ефективна магия за любов в домашни условия

0

Ритуалът за постигане на бленуваната любов е лесно постижим в домашни условия. Магията се прави със средства, които всеки има в дома си.

1

Заклинания

Заклинания - Новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Заклинания. Материали за Заклинания от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Заклинания.
Заклинания - Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

27.02.20170185

Вещици от цял свят се събраха в петък, 24 февруари, за да направят обща магия на Долалд Тръмп. Избран е бил точно петък, защото е 29-и лунен ден, а Луната е била сърповидна.

Заклинания - Вещери и свещеници воюват на Централните софийски гробища

Вещери и свещеници воюват на Централните софийски гробища

13.07.201601201

Жестока война между свещеници и магьосници се води на Централните софийски гробища. Доброто и злото отдавна воюват на това място и за жалост божиите служители невинаги могат да се справят с опасните вещери.

Заклинания - Магията Джу-Джу

Магията Джу-Джу

15.02.201626673

Вярвате или не, магиите съществуват - бели, черни, за любов, за пари или желаещи смъртта на някого. Джу-джу се използва във всички сфери на живота в Западна Африка.

Заклинания - Цигански заклинания и ритуали за лечение на треска

Цигански заклинания и ритуали за лечение на треска

16.11.201502479

Въпреки че циганите в Източна Европа имали желязно здраве заради живота на открито, който водели, на тях също им се случвало да се разболеят понякога.

Заклинания - Как да познаем дали ни е направена черна магия

Как да познаем дали ни е направена черна магия

06.04.20151436928

Черната магия се използва от зората на човешкото съществуване, защото оттогава съществува човешката завист и алчност. Противно на това, което много хора си представят, черната магия обикновено е поръчана от близки и роднини.

Заклинания - Урочасването се лекува с вода

Урочасването се лекува с вода

03.08.201432277966

Ако се чувствате отпаднали, възможно е някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна психическа енергия.

Заклинания - Как да призовем дух?

Как да призовем дух?

09.07.20142112340

Много хора се изкушават да призоват дух, за да разберат нещо за бъдещето. Но това е много опасно, затова, преди да вземете решение да викате духове, помислете дали е необходимо да безпокоите покойник.

Заклинания - Тайният код на заклинанията

Тайният код на заклинанията

25.10.20131220067

Правенето на магически ритуали почти винаги е съпътствано от използването на специални думи или изрази.

Заклинания - Как помага баенето

Как помага баенето

27.08.2013111538

Баенето е познато от дълбока древност по българските земи. Основното целебно въздействие, което осъществява, е да накара болния да се отърси от страха и тревогата, възпрепятстващи оздравителния процес.

Заклинания - Заклинания за любов и вярност

Заклинания за любов и вярност

10.07.2013330719

Не е нужно да си надарен с определени свръхестествени сили, за да повлияеш на някого. Достатъчна е добра концентрация и силен енергиен заряд, който да въздейства спрямо вашето желание.

В актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и статии на тема Заклинания. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Заклинания. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Заклинания. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Заклинания. Заклинания, идеи и мнения.