Цигарите се отказват най-лесно в петък

Цигарите се отказват най-лесно в петък

2

Пушачите най-лесно могат да откажат цигарите в петък. През 21 век цигарите може да се превърнат в причина номер 1 за сериозни заболявания и преждевременна смърт.

1

Заболявания

Заболявания - Актуални заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Заболявания. Любопитни статии за Заболявания от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Заболявания.
Още за Заболявания на посочения линк
Заболявания - От какви заболявания могат да ни избавят различните скъпоценни камъни?

От какви заболявания могат да ни избавят различните скъпоценни камъни?

01.07.20160729

Скъпоценните камъни са красиво бижу, което безспорно би впечатлило всяка жена. Те обаче не бива да се разглеждат само като ефектни накити, а и като ценни лечители.

Заболявания - Опасността от болести зависи и от рождения месец

Опасността от болести зависи и от рождения месец

25.11.201502383

Изследване на експерти от Колумбийския университет е открило връзка между уязвимостта към определени заболявания и рождения месец. Проучвани са били малко над 1. 7 милиона пациенти.

Заболявания - Какви болести ни носи нещастието

Какви болести ни носи нещастието

01.05.201406857

Още от Древността се смятало, че негативните мисли и чувства имат пряка връзка с човешкото тяло. Според това становище лекарите разделяли болестите на телесни и душевни.

Заболявания - Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

18.03.2014067716

Тялото се опитва да сигнализира за болести с образи във вашия сън. Вижте виденията и кошмарите какво означават. Не винаги обаче кошмарите са опасни.

Заболявания - Бълнуване - защо се случва?

Бълнуване - защо се случва?

28.03.2013011570

Когато говори на сън, човек не осъзнава какво точно казва, не помни съдържанието на приказките си. Този говор често е нечленоразделен, под формата на мънкане и издаване на различни звуци.

Заболявания - Хора без пръстови отпечатъци

Хора без пръстови отпечатъци

26.12.201105306

Някои хора се раждат с дефект, който ги прави абсолютно неуловими при извършването на криминални престъпления. Такива хора страдат от особен вид мутация.

Заболявания - Хората в кома

Хората в кома

14.09.201105669

Американката Уенди Ричмънд страда от необяснимо заболяване. Всеки път, когато казва на децата си, че ги обича, тя изпада в кома.

Заболявания - Сънят разкрива здравословните проблеми

Сънят разкрива здравословните проблеми

12.05.201107090

Още в дълбока древност Аристотел често поставял диогнози за заболявания, съдейки по сънищата на болния. Съвременната наука потвърждава част от неговите предположения.

Заболявания - Кучетата лекуват с енергия, котките - с ток и ултразвук

Кучетата лекуват с енергия, котките - с ток и ултразвук

23.02.2011015302

Кучетата нормализират кръвното налягане и предпазват от много заболявания, сред които и сърдечни, благодарение на огромния си заряд от енергия. Котките лекуват с ток и ултразвук.

Заболявания - Никой не иска да е Вечният евреин

Никой не иска да е Вечният евреин

01.12.201002391

Британски учени твърдят, че скоро хората ще живеят вечно благодарение на лекарства, които ще ги избавят от всички съществуващи заболявания. Те обаче няма да искат вечен живот.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...