Нещата, които смятахме през 90-те за истина

Нещата, които смятахме през 90-те за истина

0

С малка нотка на носталгия ви представяме едно кратоко пътуване в историята и нещата, които смятахме през 90-те за истина и даденост.

1

Заблуди

Заблуди - Най-новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Заблуди. Материали за Заблуди от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Заблуди.
Заблуди - Притча за бръмбара и пеперудата

Притча за бръмбара и пеперудата

04.09.201501568

Пеперудата и бръмбара живеели обитавали една и съща горска поляна. Веднъж един човек минавал през гората и щом видял бръмбара, го заговорил.

Заблуди - Меркурий е ретрограден – за какво трябва да внимаваме

Меркурий е ретрограден – за какво трябва да внимаваме

09.02.201404283

От 7 февруари планетата на общуването, интелекта, информацията и търговската дейност - Меркурий, стана ретроградна и започна своето движение от Водолей към Риби и обратно. Трябва да внимавате с обещания, сериозни покупки и смяната на жилище

На актуалната подстраница ще попаднеш на последните заглавия и публикации на тема Заблуди. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Заблуди. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Заблуди. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Заблуди. Заблуди, идеи и потребителски оценки.