Ето как изглежда организмът, от който е започнал животът на планетата

Ето как изглежда организмът, от който е започнал животът на планетата

0

Като намачкана торба с огромна уста и без очи учените описват наскоро открита вкаменелост на морско създание, от което се предполага, че е започнал животът на Земята.

1

Живот на земята

Живот на земята - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Живот на земята. Любопитни статии за Живот на земята от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Живот на земята.
Живот на земята - Бягство на атмосферата или как Земята бавно се превръща в Марс

Бягство на атмосферата или как Земята бавно се превръща в Марс

09.01.20170345

Всяка минута 181 кг водород и почти 3 кг хелий бягат от земната атмосфера в космоса. Според експерт този процес, известен като атмосферно бягство, един ден може да доведе до края на живота на нашата планета

Живот на земята - Учени: Животът на Земята е извънземен!

Учени: Животът на Земята е извънземен!

20.09.201601218

Въглеродът на Земята – основната предпоставка за наличието на живот, има извънземен произход. До момента учените спореха относно произхода на въглерода. Причината бе, че компютърните модели показваха, че в младите си години на Земята е нямало начин въглер

Живот на земята - Тайнствените предсказания на маите

Тайнствените предсказания на маите

26.02.201614539

Древните Маи са били изключително мъдри. Живеели са в синхрон с околната среда и Вселената, което им е позволило да разгадаят част от всемирните загадки. Някои от техните предсказания са достигнали и до нас.

Живот на земята - Еволюцията се е случила заради сблъсъка на континентите

Еволюцията се е случила заради сблъсъка на континентите

16.07.20150473

Сблъсъкът на континентите е основен двигател на еволюцията, казва новата теория на екип от австралийски учени.

Живот на земята - Най-интересните факти за Земята

Най-интересните факти за Земята

23.04.201501874

Погледнато от перспективата на науката, около Земята има много любопитни факти, отнасящи се до нейните географски особености и вида ѝ, който е по-интересен от това, което виждаме върху глобуса.

Живот на земята - Доказано! Животът на Земята е дошъл от Космоса

Доказано! Животът на Земята е дошъл от Космоса

21.09.201432328

Група руски и италиански учени успяха да намерят категорични доказателства, които подкрепят твърдението, че живота на Земята е бил пренесен от астероид от далечния Космос.

Живот на земята - Краят на света идва след 1 милиард години

Краят на света идва след 1 милиард години

04.08.201323094

Краят на света, който бе обявен за 21 декември 2012 година, се размина, но изследователи от Великобритания са открили кога ще се случи наистина това трагично събитие.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на подбрани теми и публикации на тема Живот на земята. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Живот на земята. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Живот на земята. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Живот на земята. Живот на земята, съвети и класации.