Първите колонисти на Марс ще живеят в иглута

Първите колонисти на Марс ще живеят в иглута

1

Експерти от Изследователския отдел на НАСА съобщиха, че в бъдеще хората могат да заселят повърхността на Марс, обитвайки иглута. Разбира се, ледените им домове няма да са традиционните къщи на ескимосите, а ще бъдат построени по уникален нов дизайн

1

Живот на Марс

Живот на Марс - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко за Живот на Марс. Любопитни статии за Живот на Марс от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Живот на Марс.
Живот на Марс - Марсоходът Кюриосити откри следи от живот на Червената планета

Марсоходът Кюриосити откри следи от живот на Червената планета

05.11.20160538

Последната мисия на марсохода Кюриосити е регистрирала изпускане на метан, а този газ е отпадъчен продукт единствено от живи организми и по тази логика астрофизиците от НАСА смятат, че откритието в доказателство за живот на Марс.

Живот на Марс - Научен спор: Трябва ли марсианците да имат равни права с хората?

Научен спор: Трябва ли марсианците да имат равни права с хората?

21.05.20160394

Един от водещите учени на НАСА наскоро обяви, че ще има силни индикации за съществуването на живот извън Земята в рамките на едно десетилетие, а доказателство за това ще има в рамките на 20 до 30 години.

Живот на Марс - Търсят извънземен живот в марсиански кратер

Търсят извънземен живот в марсиански кратер

14.04.20160290

Огромен кратер на Марс, направен от астероид преди 3. 9 милиарда години, е най-подходящото място за наличие на живот по повърхността на Червената планета.

Живот на Марс - Животни помагат човекът да стъпи на Марс

Животни помагат човекът да стъпи на Марс

11.01.20160468

Марс има суха повърхност с издигащи се дюни и постоянни бури от прах, които могат да доведат до повреда на механиката, намираща се на борда на марсохода Кюриосити (Любопитство).

Живот на Марс - На Марс вероятно е имало езера преди милиарди години

На Марс вероятно е имало езера преди милиарди години

07.10.20151403

Експерти предполагат, че върху кратера Гейл на Марс преди милиарди години са текли потоци и дори е имало цели езера. Марсоходът Кюриосити вече е стигнал този кратер и изпрати първата снимка

Живот на Марс - НАСА: Открихме течаща вода на Марс, животът на планетата е възможен

НАСА: Открихме течаща вода на Марс, животът на планетата е възможен

29.09.201511226

Течаща вода от тесен и близо 100-метров солен поток са открили от НАСА. Новината бе съобщена от Американската космическа агенция на пресконференция, излъчвана на живо по цял свят.

Живот на Марс - Стъкло на Марс повдигна въпроса за живот на планетата

Стъкло на Марс повдигна въпроса за живот на планетата

24.09.201501057

Изпратеният да изучава Марс комически апарат Марс Риконъсънс Орбитър откри парче стъкло в кратер на повърхността на Марс.

Живот на Марс - Континенталната кора на Марс е подобна на земната

Континенталната кора на Марс е подобна на земната

25.07.20150227

Марсоходът Curiosity изследва повърхността на Марс в огромния кратер Гейл от 2012 г. В миналото кратерът е бил дъно на езерото, където може да са живяли микроорганизми. В момента той се намира в подножието на планината Шарп

Живот на Марс - Ядрени войни са унищожили живота на Марс

Ядрени войни са унищожили живота на Марс

15.06.201501423

В далечното минало на Марс е имало развита цивилизация, чийто край е бил сложен от ядрена война, твърдят редица любители на конспиративните теории.

Живот на Марс - НАСА брои 15 бона за план за колонизиране на Марс

НАСА брои 15 бона за план за колонизиране на Марс

14.05.20150526

От американската космическа агенция НАСА обявиха крупната награда от 15 000 долара за най-иновативния проект за колонизиране на Марс. Все повече учени са на мнение, че заселването на Червената планета е неизбежна стъпка в бъдещето

В актуалната страница ще попаднеш на подбрани теми и статии за Живот на Марс. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Живот на Марс. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Живот на Марс. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Живот на Марс. Живот на Марс, съвети и класации.