Доказано е научно! Викингите са имали вожд жена

Доказано е научно! Викингите са имали вожд жена

Преди няколко месеца екип от археолози откри останки на вожд на викингите край шведското село Меларен. Тогава се появиха и предположения, че тялото е на жена, която е била лидер на един от най-свирепите европейски народи.

1

Жена

Жена - Актуални заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Жена. Нашите статии за Жена от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Жена.
Жена - Агрипина Младша: най-трудната за убиване жена в Древен Рим

Агрипина Младша: най-трудната за убиване жена в Древен Рим

20.06.201701485

Твърди се, че докато се борила тронът да бъде завещан на сина ѝ, Агрипина отишла при гадател и го попитала дали ще стане император. Той й отговорил, че ще стане, но ще убие майка си. Думите ѝ били: Нека я убие, стига да властва!

Жена - Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

30.04.20170646

27-годишната Ребека Шарък помни отлично не само какво е хапнала вчера за обяд, но и всеки малък детайл от живота си от 12-годишна възраст насам.

Жена - Предрешена като мъж жена е първият военен хирург на Острова

Предрешена като мъж жена е първият военен хирург на Острова

29.10.20160429

Доктор Джеймс Бари, който прави първото успешно цезарово сечение в Англия, е бил жена, която десетилетия наред се дегизирала като мъж, за да упражнява професията си.

Жена - Страховита жена в черно обикаля детските площадки в САЩ

Страховита жена в черно обикаля детските площадки в САЩ

29.08.201501301

Въпросната госпожа се навърта около детските площадки и хвърля парчета месо навред.

Жена - Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

21.09.201403415

По думите на учените през деведесетте години има поне още два случая на хора, придобили подобна пластинка след среща с представители на извънземна цивилизация.

Жена - Мълния порази девойка, докато спи в дома си

Мълния порази девойка, докато спи в дома си

30.05.2014012715

Нетипичен инцидент се случи в сряда следобед в жилището на семейство от русенското село Ръжица. Кълбовидна мълния удари 16-годишна девойка, докато спи в дома си, пише Стандарт.

Жена - Най-страшните пирати

Най-страшните пирати

02.02.201109350

Сред най-страшните пирати, обиколяли океаните и моретата, са братята Барбароса, Черната Брада, Калико Джак и сър Франсис Дрейк. Най-известната жена пират е Ан Бони, която е била много красива.

Жена - Шок! Черепът на Хитлер бил женски

Шок! Черепът на Хитлер бил женски

30.09.200908748

Черепът, който се смяташе, че е принадлежал на Хитлер, се оказа на жена. Това устанви ДНК-експертиза. Откритието ще обори твърдението, че Хитлер се е самоубил.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...