Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

0

27-годишната Ребека Шарък помни отлично не само какво е хапнала вчера за обяд, но и всеки малък детайл от живота си от 12-годишна възраст насам.

1

Жена

Жена - Актуални заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Жена. Нашите статии за Жена от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Жена.
Жена - Предрешена като мъж жена е първият военен хирург на Острова

Предрешена като мъж жена е първият военен хирург на Острова

29.10.20160353

Доктор Джеймс Бари, който прави първото успешно цезарово сечение в Англия, е бил жена, която десетилетия наред се дегизирала като мъж, за да упражнява професията си.

Жена - Страховита жена в черно обикаля детските площадки в САЩ

Страховита жена в черно обикаля детските площадки в САЩ

29.08.201511252

Въпросната госпожа се навърта около детските площадки и хвърля парчета месо навред.

Жена - Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

21.09.201433375

По думите на учените през деведесетте години има поне още два случая на хора, придобили подобна пластинка след среща с представители на извънземна цивилизация.

Жена - Мълния порази девойка, докато спи в дома си

Мълния порази девойка, докато спи в дома си

30.05.201404685

Нетипичен инцидент се случи в сряда следобед в жилището на семейство от русенското село Ръжица. Кълбовидна мълния удари 16-годишна девойка, докато спи в дома си, пише Стандарт.

Жена - Най-страшните пирати

Най-страшните пирати

02.02.201188982

Сред най-страшните пирати, обиколяли океаните и моретата, са братята Барбароса, Черната Брада, Калико Джак и сър Франсис Дрейк. Най-известната жена пират е Ан Бони, която е била много красива.

Жена - Шок! Черепът на Хитлер бил женски

Шок! Черепът на Хитлер бил женски

30.09.200918646

Черепът, който се смяташе, че е принадлежал на Хитлер, се оказа на жена. Това устанви ДНК-експертиза. Откритието ще обори твърдението, че Хитлер се е самоубил.

На актуалната страница ще намериш избрани материали и статии за Жена. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Жена. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Жена. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Жена. Жена, съвети и отзиви.