Те са изтритите от историята личности, за които трябва да знаем

Те са изтритите от историята личности, за които трябва да знаем

0

Някои истини са твърде неудобни, а някои личности ставали пречка за силните на деня. Точно и затова те изчезвали от историческите анали. За тях научаваме днес от случайно оцелели текстове и дори от хорската мълва. Ето и няколко примера на хора, които букв

1

Ехнатон

Ехнатон - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Ехнатон. Нашите статии за Ехнатон от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Ехнатон.
Ехнатон - Владетелите на древен Египет – извънземни

Владетелите на древен Египет – извънземни

16.12.20111322976

Мозъкът на Ехнатон - бащата на Тутанкамон и мъж на Нефертити - е бил два пъти по-голям от този на обикновените хора. Вероятно той е резултат от експеримент на извънземни.

Ехнатон - Развенчаха мита за красотата на Тия

Развенчаха мита за красотата на Тия

27.03.201118840

Тия е властна египетска царица, баба на фараона Тутанкамон, притежавала неземна красота. След изследване на мумифицираното й лице се оказа, че на челото си е имала грозна брадавица.

Ехнатон - Бащата на Тутанкамон май бил извънземен

Бащата на Тутанкамон май бил извънземен

17.07.20102321067

Ехнатон, бащата на египетския фараон Тутанкамон, може би е бил представител на чужда цивилизация. Това е една от теориите за странни външен вид на един от владетелите на Древен Египет.

Ехнатон - Тутанкамон бил плод на греховна любов

Тутанкамон бил плод на греховна любов

09.04.201059498

Най-великият от фараоните на Египет Тутанкамон вероятно е бил плод на греховна любов. Учени потвърдиха, че той е син на ерегичния фараон Ехнатон и на сестра му.

Ехнатон - Нефертити - царица на Египет или какво знаем за нея?

Нефертити - царица на Египет или какво знаем за нея?

17.04.2009015175

Царица Нефертити е не само една от най-разпознаваемите икони на древен Египет, но също така и тема на множество съвременни спорове.

Ехнатон - Нефертити - пагубен край или ново начало?

Нефертити - пагубен край или ново начало?

01.03.200906731

Към края на царуването на Ехнатон, Нефертити изчезва от египетските исторически архиви. Години наред, учените са смятали, че тя се е оттеглила от благоприличие към царя фараон, но това действително е

Ехнатон - Археолози откриха мумията на Нефертити

Археолози откриха мумията на Нефертити

19.02.200946850

По съобщение на Discovery, археоложката Джоана Флетчер, разполага с доказателства, че една от мумиите намерени в гробницата на Аменхотеп ІІ принадлежи на Нефертити.

Ехнатон - Долината на царете и последният дом на Тутанкамон

Долината на царете и последният дом на Тутанкамон

08.02.200902946

След като през 2008 г. в Долината на царете бяха открити още две нови гробници, една от най-големите туристически атракции в света предлага на своите посетители вече цели 62.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Ехнатон. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Ехнатон. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Ехнатон. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Ехнатон. Ехнатон, съвети и мнения.