Този лекар може да усети физическата и емоционална ви болка

Този лекар може да усети физическата и емоционална ви болка

Лекарската професия е единствената, без която животът е немислим, но за разлика от повечето доктори, британецът Джоел Салинас е лекарят, който може напълно да усети физическата и емоционалната ви болка.

1

Емпатия

Емпатия - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Емпатия. Материали за Емпатия от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Емпатия.
Емпатия - По тези признаци си личи, че душата ви се е прераждала повече от веднъж

По тези признаци си личи, че душата ви се е прераждала повече от веднъж

17.02.2017051023

Има няколко признака, по които да познаете, че носите стара душа и сте се прераждали повече от веднъж. Обикновено това се усеща по интуиция, но има и няколко видни белега, по които да се ориентирате.

Емпатия - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201602946

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Емпатия - Класическата литература ни помага да четем мисли

Класическата литература ни помага да четем мисли

09.10.201301664

Изследване установи, че четенето на книги от класическата литература може да ни помогне да развием паранормални способности, като например да четем мислите на другите.