Юли 2016-та е най-топлият месец на Земята. Нищо добро не ни очаква!

Юли 2016-та е най-топлият месец на Земята. Нищо добро не ни очаква!

0

Изминалият месец юли е бил най-топлият месец на Земята изобщо. Откакто се води статистика, той подобри всички температурни рекорди, поставяни някога.

1

Ел Ниньо

Ел Ниньо - Последните заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Ел Ниньо. Материали за Ел Ниньо от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ел Ниньо.
Ел Ниньо - НАСА: Феноменално студена зима предстрои в Европа

НАСА: Феноменално студена зима предстрои в Европа

19.08.2015012362

Учени от НАСА прогнозират, че наближаващата зима ще е една от най-студените в история заради високата активност на Ел Ниньо. Феноменът се появява веднъж на всеки от 2 до 7 години.

Ел Ниньо - Ел Ниньо ще предизвика глобални климатични катаклизми

Ел Ниньо ще предизвика глобални климатични катаклизми

04.07.201412956

Тази година се очаква да сме свидетели на Ел Ниньо, а последиците от климатичния феномен ще са доста сериозни, посочва доклад на Метеорологичната служба на Великобритания, цитиран от вестник Индипендънт.

Ел Ниньо - Тази година ни чака най-горещото лято

Тази година ни чака най-горещото лято

16.02.201444261

Учени, цитирани от британския ежедневник Дейли мейл, съобщават, че съществува 75 процента вероятност през лятото на 2014 година да бъдат регистрирани най-високите температури.

Ел Ниньо - Ел Ниньо виновен за изчезването на маите

Ел Ниньо виновен за изчезването на маите

20.08.200904854

Изчезваненето на маите е свързано със силни климатични изменения, станали тогава, смятат изследователи. Това довело до глад и изчезване на цивилизацията. Природният феномен Ел Ниньо.

На тази подстраница ще попаднеш на последните любопитни теми и публикации на тема Ел Ниньо. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Ел Ниньо. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Ел Ниньо. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Ел Ниньо. Ел Ниньо, идеи и класации.