Бактериите контактуват помежду си на свой собствен език

Бактериите контактуват помежду си на свой собствен език

0

Нови изследване установи нещо твърде интересно, за което учените дори не бяха и предполагали. Оказва се, че бактериите имат свой език и не само общуват помежду си, но и могат да координират действията си.

1

Електрически сигнали

Електрически сигнали - Последните заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Електрически сигнали. Материали за Електрически сигнали от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Електрически сигнали.
Електрически сигнали - Нов уред чете мисли

Нов уред чете мисли

07.05.201002345

Технологиите напредват с безумни темпове. Уред за преобразуване електрически сигнали от мозъка в думи и изречения, и диктуване на текст на ума на компютър, разработиха учени от Белгия.

На текущата страница ще се натъкнеш на избрани материали и статии относно Електрически сигнали. Нашият екип се стреми да добавя често разнообразни текстове на тема Електрически сигнали. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Електрически сигнали. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Електрически сигнали. Електрически сигнали, съвети и класации.