Бактериите контактуват помежду си на свой собствен език

Бактериите контактуват помежду си на свой собствен език

Нови изследване установи нещо твърде интересно, за което учените дори не бяха и предполагали. Оказва се, че бактериите имат свой език и не само общуват помежду си, но и могат да координират действията си.

1

Електрически сигнали

Електрически сигнали - Последните заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Електрически сигнали. Материали за Електрически сигнали от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Електрически сигнали.
Електрически сигнали - Нов уред чете мисли

Нов уред чете мисли

07.05.201002355

Технологиите напредват с безумни темпове. Уред за преобразуване електрически сигнали от мозъка в думи и изречения, и диктуване на текст на ума на компютър, разработиха учени от Белгия.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...