Митове за Средновековието

Митове за Средновековието

2

През Средновековието хората не са били мръсни и миризливи, защото във всеки град е имало обществени бани. Отсичането на главата било само за аристократи, провинили се пред краля.

1

Екзекуция

Екзекуция - Актуални теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Екзекуция. Нашите статии за Екзекуция от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Екзекуция.
Екзекуция - Екзекуцията в Англия

Екзекуцията в Англия

26.09.201103500

През 1868 година в Англия бил изобретен специален метод на екзекуция, известен като дългото падане. Френски доктор правел опити със себе си, за да разбере какво се умира от обесване.

Екзекуция - Факти за обезглавяването

Факти за обезглавяването

13.09.201107535

През 1541 година била осъдена на смърт чрез обезглавяване графинята на Солсбъри Маргарет Пол. За да я убие, палачът я ударил с брадвата дванадесет пъти.

Екзекуция - Необичайни факти за войната

Необичайни факти за войната

22.08.201105469

Александър Велики забранявал на войниците си да имат коса и брада. През Първата световна война хомосексуалистите били екзекутирани във Френската армия.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...