Митове за Средновековието

Митове за Средновековието

2

През Средновековието хората не са били мръсни и миризливи, защото във всеки град е имало обществени бани. Отсичането на главата било само за аристократи, провинили се пред краля.

1

Екзекуция

Екзекуция - Актуални теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Екзекуция. Нашите статии за Екзекуция от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Екзекуция.
Екзекуция - Екзекуцията в Англия

Екзекуцията в Англия

26.09.201103450

През 1868 година в Англия бил изобретен специален метод на екзекуция, известен като дългото падане. Френски доктор правел опити със себе си, за да разбере какво се умира от обесване.

Екзекуция - Факти за обезглавяването

Факти за обезглавяването

13.09.201167496

През 1541 година била осъдена на смърт чрез обезглавяване графинята на Солсбъри Маргарет Пол. За да я убие, палачът я ударил с брадвата дванадесет пъти.

Екзекуция - Необичайни факти за войната

Необичайни факти за войната

22.08.2011105430

Александър Велики забранявал на войниците си да имат коса и брада. През Първата световна война хомосексуалистите били екзекутирани във Френската армия.

На текущата подстраница ще се натъкнеш на последните материали и статии за Екзекуция. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Екзекуция. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Екзекуция. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Екзекуция. Екзекуция, съвети и отзиви.