Кой е докарал тютюна от Америка

Кой е докарал тютюна от Америка

2

Колумб не е първият човек, докарал тютюн от Америка в Европа. Той получил като подарък от индианците листа тютюн, но ги изхвърлил. Жан Нико лекувал Екатерина Медичи с тютюн.

1

Екатерина Медичи

Екатерина Медичи - Новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Екатерина Медичи. Нашите статии за Екатерина Медичи от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Екатерина Медичи.
Екатерина Медичи - Най-жестоките майки в историята

Най-жестоките майки в историята

16.05.2011929270

Историята помни майки, които са правели всичко, за да възкачат децата си на трона и не са се спирали пред убийства. Такава е била майката на Александър Македонски, а също и Клеопатра.

В Съновник.бг на тази подстраница ще откриеш последните любопитни теми и публикации за Екатерина Медичи. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Екатерина Медичи. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Екатерина Медичи. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Екатерина Медичи. Екатерина Медичи, съвети и мнения.