Кой е докарал тютюна от Америка

Кой е докарал тютюна от Америка

2

Колумб не е първият човек, докарал тютюн от Америка в Европа. Той получил като подарък от индианците листа тютюн, но ги изхвърлил. Жан Нико лекувал Екатерина Медичи с тютюн.

1

Екатерина Медичи

Екатерина Медичи - Новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Екатерина Медичи. Нашите статии за Екатерина Медичи от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Екатерина Медичи.
Екатерина Медичи - Най-жестоките майки в историята

Най-жестоките майки в историята

16.05.2011929733

Историята помни майки, които са правели всичко, за да възкачат децата си на трона и не са се спирали пред убийства. Такава е била майката на Александър Македонски, а също и Клеопатра.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...